Floki Inu coin bullish met 15% pump na GME succes – Gaat deze populaire crypto meme nog stijgen?

6336 totale weergaven
floki

Floki Inu (FLOKI), een bekende meme coin in de digitale activamarkt, heeft in de afgelopen 24 uur forse winsten geboekt.

Floki Inu-fans denken dat de recente stijging van GameStop-aandelen een reden kan zijn voor deze bullish uitbraak.

Als de 46e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, zag FLOKI een aanzienlijke toename in handelsvolume en prijzen, met een stijging van 13% tot $ 0,0002798 op het moment van schrijven.

Dit leidt tot de vraag: Gaat deze populaire crypto meme nog stijgen?

Koersanalyse Floki Inu

De 46e grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, Floki Inu, heeft een aanzienlijke stijging in handelsvolume en prijzen gezien. De meme-token is in de afgelopen 24 uur met 13% gestegen en heeft op dit moment een prijs van $ 0,0002798.

Het handelsvolume van Floki Inu (FLOKI) steeg met 13,65% en staat nu op $ 533,5 miljoen, terwijl de marktkapitalisatie van de token $ 2,68 miljard is. Met deze stijging is de meme coin de top vijftig van digitale activa binnengegaan en overtreft het de prestaties van zijn rivaliserende meme coins, Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE).

FLOKI steeg naar een hoogtepunt van $ 0,00028 van een dieptepunt van $ 0,00023 in de afgelopen 24 uur en is in de afgelopen week met 8,14% gestegen en 69,78% in de afgelopen maand. Daarnaast heeft de meme coin in een jaar een stijging van 780,41% meegemaakt, bevestigen de gegevens van CoinMarketCap.

De prestaties van de meme coin sinds februari zijn opmerkelijk, met FLOKI die steeg van een laagtepunt van $ 0,000031 op 21 februari naar een hoogtepunt van $ 0,00014 op 2 maart. Ook is het handelsvolume van het digitale activum sinds februari in stijging, wat de interesse van investeerders in de meme crypto toont.

 

De gegevens van TradingView suggereren dat de kopers momenteel de controle hebben over de prijsactie van FLOKI, met een relatieve sterkte-index (RSI) die een waarde van 64,22 leest. Bovendien beweegt de indicator richting de overbought zone, wat een goed moment kan zijn om te profiteren van de winsten die in de afgelopen maanden zijn gemaakt.

Invloed van community Floki Inu

De fans van Floki Inu (FLOKI) op het sociale mediaplatform X wezen op de aanzienlijke prijsstijgingen en verklaarden dat de recente stijging in de populariteit en waarde van GameStop-aandelen een reden zou kunnen zijn voor deze bullish uitbraak.

Een gebruiker met 240.000 volgers stelde dat de recente onthulling door Keith Gill, ook bekend als “Roaring Kitty” en “DeepFuckingValue,” in de digitale activa-ruimte op Reddit ten goede zou kunnen komen aan meme coins in het algemeen en FLOKI specifiek. De gebruiker benadrukte dat Floki Inu sterkere fundamenten heeft in vergelijking met zijn rivalen zoals Pepe (PEPE) en Bonk (BONK).

Daarnaast, heeft Floki golven gemaakt in de crypto wereld dankzij zijn community-gedreven aanpak en strategische token burns. Recentelijk voerde Floki DAO een significante Floki Token Burn uit, waarbij 15,246 miljard FLOKI-tokens uit omloop werden gehaald. Deze stap, ondersteund door een 99% community stem, was bedoeld om het aanbod te verminderen en mogelijk de vraag te verhogen.

De toekomst van Floki hangt af van zijn vermogen om een bullish trend te behouden. De sterke steun van de community en strategische beslissingen zoals de token burn kunnen Floki positioneren voor verdere groei, maar investeerders moeten voorzichtig blijven gezien de inherente volatiliteit van de cryptomarkt.

Door deze hype rondom GameStop, een meme, ontstaan er ook kansen in de crryptomarkt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere meme coins te ontdekken. Zo heb je PlayDoge en Sealana die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten om samen met deze hype flinke rendementen te gaan realiseren.

PlayDoge (PLAY)

Vorige week begon de presale voor PlayDoge (PLAY), een opkomende crypto meme. In een opmerkelijk korte periode heeft het Play-to-Earn-initiatief een indrukwekkende $ 1,5 miljoen aan financiering binnengehaald, wat wijst op een snelle uitputting van de beschikbare PLAY-tokens.

Door het gebruik van PlayDoge hebben individuen de mogelijkheid om hun eigen virtuele metgezel te koesteren via hun mobiele apparaat. Bovendien kan dit digitale huisdier gebruikers vergezellen op spannende escapades in tijdloze arcadespellen, waardoor ze de kans krijgen om extra PLAY-tokens te verzamelen.

Om deel te nemen aan de presale en te profiteren van een gereduceerd tarief van $ 0,00502 per token, heeft u de mogelijkheid om PlayDoge aan te schaffen. Bovendien wachten u vroege inzetbeloningen van 212% per jaar. Zodra de presale is afgelopen, wordt PLAY geïntroduceerd op de Binance Smart Chain, waardoor handelaren het voordeel krijgen van minimale transactiekosten, vergelijkbaar met Solana. Deze ontwikkeling heeft het potentieel om de waarde van PlayDoge snel te laten stijgen.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL), een meme coin gebouwd op de Solana-blockchain, heeft veel aandacht gekregen van Amerikaanse investeerders vanwege zijn patriottische mascotte en veelbelovende karakter. Binnen een korte periode van een paar weken heeft het project tijdens de presale met succes meer dan $ 3 miljoen opgehaald.

Sealana heeft een bijkomend voordeel in het feit dat hetzelfde team verantwoordelijk is voor de introductie van Slothana (SLOTH), een meme-munt op het Solana-netwerk die een opmerkelijke stijging van meer dan 300% heeft doorgemaakt. Dit vergroot de verwachting dat Sealana na de lancering een soortgelijke triomf zal behalen.

seal

Tijdens de slotfase van de presale zijn SEAL-tokens te koop voor een prijs van $ 0,022. Na de presale ontvangen early backers hun verworven tokens via een airdrop, en SEAL wordt geïntroduceerd op Solana, met een daaropvolgende verbinding met de Ethereum-blockchain.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
FlokiFloki Coinmeme coins

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...