Game over voor Dogecoin? Cat Coin KAI ontketent een kattenrevolutie in de meme coin markt

294 totale weergaven
Na succes van dog-themed coins zal deze op de achtergrond plaatsmaken voor de immens populaire Kai

De snel groeiende populariteit van KAI laat zien dat de ‘Dog themed’ coins waarschijnlijk niet langer in de schijnwerpers zullen staan.

De ‘cat coin’ is klaar om de canine koningen van de meme coin markt te stoten.

“Eens de meest gevreesde feline in heel crypto, heeft KAI in rustig vaarwater beland om de rest van zijn dagen door te brengen met het smullen van visjes. De blockchain oorlog tussen honden en katten heeft KAI gedwongen om uit zijn pensioen te treden. Met KAI terug in de strijd, blijft de volle vijver onbewaakt.”

Het moment om Kai’s vijver te plunderen

KAI’s missie is om crypto katten weer aan de top van de meme coin ranglijsten te krijgen. Ondertussen kun je zijn vijver plunderen voor hoge staking beloningen. Jij bent de visser in dit verhaal.

In de eerste fase van de meme coin project transformeert KAI van visser naar vechter. Dit is het moment wanneer presale kopers de vruchten kunnen plukken door KAI’s Staking Vijver te kopen en volop te gaan vissen.

Volgens het whitepaper zullen, “de heerlijke staking beloningen je vetmesten en je de energie geven die je nodig hebt voor de volgende fase”.

Hoewel honden al lang de digitale wegen van de blockchain bewandelen, maken cat coins zich klaar voor serieuze prijsacties. “De feline revolutie is begonnen”.

live presale van kai meme coin blaast nieuw leven in deze cat coin

Potentiële waardestijging, speculatieve hype en presale staking strategie

KAI’s aantrekkingskracht draait niet alleen om potentiële waardestijging en speculatieve hype.

Het biedt ook een aantrekkelijke presale staking strategie. Vroege investeerders of presale kopers kunnen na verloop van tijd hun $KAI tokens staken in het staking systeem en aanzienlijke beloningen verdienen. Hoe langer de tokens worden vastgehouden, hoe groter de beloningen. Zoals bij de meeste staking pools, zal de staking APY afnemen naarmate er meer investeerders zich bij de pool zullen toevoegen.

Maar de presale tokens en verzamelde beloningen kunnen worden geclaimd zodra de KAI presale voorbij is. Het flexibele staking systeem zal blijven zorgen voor meerwaarde voor investeerders.

Het project is ontworpen om zijn vroege supporters te belonen naarmate het groeit.

Kai is een project is ontwikkeld om zijn investeerders te belonen

KAI Token distributie strategie

KAI’s sterke ’tokenomics’ framework is ontworpen voor het stimuleren van de groei, community betrokkenheid en een sterke marktpositie.

  • 20% van de token voorraad is gereserveerd voor de presale, wat de aanpak rondom community benadrukt. Geld dat tijdens deze fase wordt opgehaald, zal worden gebruikt voor projectontwikkeling en het opbouwen van de community in een vroeg stadium.
  • 25% van de token voorraad is toegewezen aan dynamische marketinginitiatieven. Dit om bewustzijn van het project te creëren in de crypto markt en daarbuiten.
  • 15% van de token voorraad is bestemd voor Fish Pond Staking. Zoals eerder vermeld, moedigt dit het vasthouden en investeren aan. Gebruikers die hun KAI in de pool staken, kunnen hun rijkdom laten groeien en na verloop van tijd passief inkomen verdienen.
  • 15% van de voorraad is gereserveerd voor ‘Liquidity Litter’. Dit zorgt ervoor dat KAI beschikbaar blijft op exchanges en ondersteunt gezonde trading naarmate de vraag naar tokens toeneemt.
  • 25% is gereserveerd voor community beloningen. De toewijzing stimuleert betrokkenheid en bijdragen via verschillende beloningsmechanismen.

Met deze nauwkeurige toewijzingen streeft KAI ernaar een levendig en actief ecosysteem te bevorderen dat in de loop van de tijd blijft groeien. De duurzame prijsactie zal het project onderscheiden van zijn concurrenten.

Tokenomics indeling van Kai meme coin

Geen sensatie die zomaar voorbij gaat

KAI zet zich in voor de langere termijn en navigeert zijn pad met een zorgvuldig uitgewerkt ‘roadmap’ die is ontworpen voor geleidelijke groei. In het project wordt de prioriteit gegeven aan zinvolle betrokkenheid van de community en bouwt een sterke marktpositie op zonder kortstondige ‘FOMO’ te genereren.

In de tweede fase van de ‘roadmap’ zal KAI een team van digitale felines verzamelen om de concurrentie met de honden aan te gaan. De fase richt zich op de ontwikkeling van de community en het opbouwen van een sterke basis van supporters en deelnemers.

“Nu hij terug is in de strijd, heeft hij een bende digitale katten nodig die klaar zijn om de strijd aan te gaan met de honden. In Fase 2 nodigt KAI alle vissers uit om hun hengels in te ruilen voor wapens. Ben je klaar om te vechten en de katten aan de top te zetten?” vraagt de website zich af.

In de derde fase zal KAI streven naar het vervullen van zijn hoofddoel om als de “held” van de meme coin markt een marktkapitalisatie te creëeren van 1 miljard dollar. Met de opkomst naar de top ranglijsten zal het meme coin landschap zich herdefiniëren.

Game over voor Dogecoin?

We hebben de afgelopen jaren een parade van meme coins de markt zien overspoelen.

Maar slechts een select aantal meme coins is erin geslaagd om te ‘shinen’. De meeste verdwijnen kort na hun debuut, vaak slachtoffers van pump-and-dump schema’s. KAI heeft niet de intentie om een pump-and-dump meme coin te worden.

Kan KAI beter presteren dan Dogecoin? Dat zal nog moeten blijken. Maar de token biedt nu een uitstekende kans voor investeerders. Vroege investeerders kunnen vooral veel voordeel halen uit de lopende presale van dit moment.

Doe mee aan de KAI Presale

 

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...