Gemini lanceert creditcard met cashback in Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) beurs Gemini komt dit jaar met een creditcard die gebruikers tot 3% cashback in bitcoin geeft. “De wereld is aan het veranderen, mensen worden niet meer warm van hotelpunten of airmiles,” aldus Gemini COO Noah Perlman.

Als antwoord op die veranderingen komt Gemini nu dus met een eigen creditcard waarbij je bitcoin ontvangt als je ermee betaalt. Om dat te bewerkstelligen heeft het bedrijf Blockrize overgenomen. Het team van Blockrize werkt nu mee om de creditcard dit jaar in alle 50 staten in Amerika te lanceren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cashback geweldige manier om kennis te maken met bitcoin

Bitcoin is de best presterende asset van de afgelopen tien jaar en steeds meer mensen zoeken naar manieren om in bitcoin te investeren. Cashback met de creditcard van Gemini is een volgende stap om dat proces makkelijker te maken.

Hoe gaaf is het dat je straks kunt shoppen en tegelijkertijd een klein deel van je vermogen investeert. Als je bijvoorbeeld 3% terugkrijgt op een aankoop en bitcoin vrolijk doorgaat met stijgen, dan kunnen die aankopen in de toekomst weleens heel goedkoop blijken.

Het bijzondere aan cashback in bitcoin ten opzichte van airmiles of hotelpunten is dat de asset na verloop van tijd alleen maar meer waard gaat worden. Zodra mensen dat gevoel hebben gehad willen ze waarschijnlijk niets anders meer. Je wordt als klant beloond voor je keuze voor in dit geval de kaart van Gemini.

Bitcoin-ETF met Gemini als custodian

Behalve het bitcoin cashback nieuws heeft Gemini ook genoeg andere gave projecten lopen. Het bedrijf van de Winklevoss tweeling is op dit moment ook betrokken bij de mogelijke lancering van een bitcoin ETF.

Het is de bedoeling dat Gemini Trust de rol van beheerder op zich gaat nemen voor een Canadese bitcoin ETF. De documenten voor de Arxnovum Bitcoin ETF, zoals het product gaat heten, zijn ingeleverd bij de Canadese Securities Commission.

De ETF moet verhandelbaar worden op de Toronto Stock Exchange (TSX) onder de ticker BIT.U.

De bitcoin prijs in euro’s:

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....