Gerucht: Britney Spears gebruikte Bitcoin om vader te slim af te zijn

1035 totale weergaven

Britney Spears zou bitcoin hebben gebruikt om betalingen te doen uit het oog van haar vader. Dat vertellen Tess Barker en Barbara Gray tijden hun podcast ‘Toxic’, daarin verdiepen ze zich in de slepende zaak rondom de Amerikaanse popster.

Let op! Het gaat hier om een gerucht, het is nog niet bevestigd. Mogelijk gaat dat ook nooit gebeuren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Spears stond onder curatele en kan niet bij haar eigen fortuin. Officieel had Jamie Spears (de vader) over haar hele fortuin. Britney zou mentaal niet in staat zijn geweest voor haarzelf te zorgen. Dat werd aangevochten en haar vader stapte gisteren terug als beheerder van haar bezittingen.

De artiest zou onder andere gedrogeerd zijn , gedwongen op te treden en ze mocht geen extra kinderen meer krijgen. Kortom: een treurig verhaal met veel verschillende partijen. Britney kon zelf jaren niet over haar vermogen beschikken.

Bitcoin

Barker en Gray zeggen dat Spears al in 2014 met bitcoin aan de slag ging. Het protocol kijkt niet naar regels van buitenaf. Heb je een private key met toegang tot bitcoin? Dan kun je in principe transacties doen.

Britney stond (13!) jaar onder curatele. Dan is bitcoin allicht een uitkomst. Het gaat dus om een gerucht, maar het is zelfs als het niet waar is een voorbeeld van hoe BTC kan werken.

Tegelijkertijd maakt bitcoin je niet immuun voor zaken in de buitenwereld. Als jij wettelijk je geld niet zelf mag uitgeven en via BTC toch een omweg vindt, dan beschermt het netwerk je niet als je gepakt wordt. Dan ben je net als altijd gewoon overgeleverd aan ‘de echte wereld’.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd