Update: We hebben een winnaar van de Nano Ledger S

Via de Instagram van Bitcoin Magazine NL kun je een Nano Ledger S winnen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onze pagina volgen, het bericht liken en een reactie achterlaten. De winnaar wordt bekend gemaakt in ons Telegramkanaal.

UPDATE: We hebben een winnaar!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

En de winnaar is…. Luchtfuselier. De winnaar is volgens zijn profiel een brandweerman voor de Belgische luchtmacht en in zijn woonplaats. Benieuwd naar de vijf genomineerde berichten? Check het onderstaande filmpje. Daarin is ook de loting te zien.

Luchtfuselier heeft een week de tijd om te reageren. We gaan opnieuw loten als de prijswinnaar niets van zich laat horen, maar daar gaan we uiteraard niet vanuit. Iedereen bedankt voor het meespelen en tot de volgende prijsvraag.

Blijf op de hoogte

Bitcoin Magazine is natuurlijk ook op de populaire social media platformen. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van bitcoin en andere cryptovaluta.

Hardware wallet

Met een hardware wallet kun je jouw cryptovaluta veilig opslaan. Aan de hand van een bijgeleverde handleiding kun je gemakkelijk je coins in eigen beheer nemen.

Zo hoef je ze niet op een cryptobeurs te laten staan en je hoeft niet met talloze stukjes software aan de slag. Hardware wallets zijn een must-have als je serieus aan de slag wil met bitcoin en andere munten.

https://www.instagram.com/p/BwcAuSDgk57/

Lees meer over:
giveaway

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!