Goedemorgen Bitcoin: JPMorgan kijkt naar prijs van $140.000+

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

JPMorgan voorspelt: Bitcoin koers gaat naar minstens $140.000

JPMorgan Chase krijgt steeds meer vertrouwen in de toekomst van bitcoin. De grote Amerikaanse bank stelt zelfs hun verwachtingen voor de huidige bull run naar boven bij. Volgens Zerohedge houdt de bank rekening met een prijs boven de $140.000 per bitcoin.

Nog niet zo lang geleden dacht Jamie Dimon, voorzitter en CEO van de bank, erg anders over bitcoin dan nu. In 2017 vond hij BTC nog oplichterij in gesprek met CNBC.

Tegenwoordig is de bank druk in de weer met verschillende tests. Volgens Yahoo Finance zijn de Amerikanen zelfs bezig met het experimenteren met cryptocurrency’s.

Het aantal Bitcoin adressen met meer dan 1.000 BTC blijft groeien

De lijst met bitcoin adressen met meer dan 1000 bitcoin blijft groeien. De lijst die door de heren van Glassnode is omgedoopt tot de bitcoin rich list is samen met de prijs flink aan het groeien.

Deze week kwam de zogenaamde lijst de lijsten op 2237 adressen met meer dan 1000 bitcoin uit. Hetgeen aangeeft dat whales langzaam meer bitcoin beginnen te vergaren.

De groei van de rich list naar 2237 adressen betekent een toename van 5.6% vanaf het begin van het jaar.

Bitcoin koers afgewezen bij $19.000, ‘PayPal kocht 70% van verse Bitcoin’

Er ontstaat een tekort op de Bitcoin markt omdat betaalgiganten PayPal en Square gretig verse Bitcoin inkopen.

Dat staat te lezen in de nieuwsbrief van Pantera Capital, een bekende assetmanger in de markt.

Ze maken melding van fors stijgend handelsvolume vlak nadat PayPal aankondigde Bitcoin te gaan inkopen. De onderneming heeft ruim 300 miljoen geregistreerde accounts. Elke klant mag maximaal voor $20.000 per week Bitcoin kopen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...