Goedemorgen Bitcoin: Goldman Sachs kijkt naar diensten rondom BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 18,828.83USD. Dat is -6.25% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0053110043BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 360,448,888,898.82 met een circulatie van 19,143,456 BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin miners verdienden al $20 miljard, verdubbeling in 2 jaar tijd

Bitcoinminers verdienen goed in deze bull run. In de afgelopen 2 jaar hebben miners evenveel verdiend als dat ze in de eerste tien jaar deden. Dat blijkt uit statistieken van Glassnode, een bedrijf dat Bitcoin via on-chain analyses Bitcoin gegevens kwantificeert.

De som van alle mining opbrengsten is sinds kort in totaal meer dan $20 miljard. In de eerste tien jaar was dit opgeteld ‘slechts’ 10 miljard, een verdubbeling dus in de afgelopen twee jaar.

‘Grote instellingen en bedrijven hebben alleen interesse in Bitcoin’ zegt directeur van NYDIG

Bitcoin is de enige cryptocurrency die interessant is voor investeerders met meer dan $50 miljoen. Dat stelt Robert Gutmann. De directeur van de New York Digital Investment Group (NYDIG) trekt die conclusie na honderden gesprekken met geïnteresseerde partijen.

Goldman Sachs zet deur open voor Bitcoin custody services

Bitcoin is geen vies woord meer in de wereld van banken. Goldman Sachs kijkt serieus naar opties voor bitcoin custody diensten. Volgens Coindesk worden de plannen binnenkort bekendgemaakt.

Goldman Sachs is een grote Amerikaanse investeringsbank. Ze richten zich vooral op het aanbieden van financiële diensten aan bedrijven en overheden.

Het lijkt erop dat de Amerikanen zich klaarmaken voor het bewaren van BTC voor hun klanten.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...