Goedemorgen Bitcoin: 134 kantjes aan klachten over Coinbase

1084 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Coinbase ontving 134 pagina’s aan klachten en zoekt nu supportmedewerkers

Ben je helemaal gaar van de klantenservice van Coinbase? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de grootste exchange ter wereld is bezig om een waar leger van support-medewerkers op te tuigen en geeft verder aan nog andere maatregelen te nemen om de service te verbeteren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Sinds Brian Armstrong negen jaar geleden is gestart met Coinbase, komen er meer en meer klachten binnen van klanten van de exchange. In 2018 wist Mashable een document te bemachtigen dat 134 pagina’s aan klachten van klanten bevatte door een ‘vrijheid van informatie’-verzoek in te dienen bij de Amerikaanse SEC.

Criminelen achter megahack eisen $70 miljoen aan bitcoin (BTC)

Honderden bedrijven wereldwijd zijn zaterdag getroffen door een megahack. De hackers van REvil noemen nu hun prijs voor een encryptietool om de gijzelsoftware te ontsleutelen: 70 miljoen dollar in bitcoin. Dat is omgerekend ~2.050 BTC tegen de huidige koers.

Dat maakt het hackerscollectief uit Rusland bekend via een post op hun ‘Happy Blog’op het darkweb, onthuld door DarkTracer.

$268 miljoen aan Bitcoin (BTC) van malafide beurs ontdekt

De 8.000 bitcoin (BTC) die is gestolen door Mirror Trading International (MTI) is getraceerd. Volgens Chainalysis was de malafide beurs goed voor de grootste oplichtingszaak van 2020, waar in totaal 29.000 BTC verdwenen.

Vorig jaar werd het handelsplatform MTI onbereikbaar toen de eigenaren er met de klantentegoeden vandoor gingen. De malafide beurs lokte veel slachtoffers door grote winsten te beloven.Zo zou de beurs dagelijks een vast rendement van 0,5% op je inleg uitbetalen, conform de gangbare multilevel marketing ponzi schemes.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd