Goedemorgen Bitcoin: Nieuws over rechtszaak van $4,38 miljard

429 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl |

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Rechtszaak over Silk Road Bitcoin van $4,38 miljard afgewezen

De Amerikaanse overheid heeft groen licht gekregen om 69.370 Bitcoin, ter waarde van $4,38 miljard, afkomstig van de dark web-marktplaats Silk Road, te behouden en mogelijk te verkopen.

Het Hooggerechtshof heeft een zaak van Battle Born Investments afgewezen, waardoor de eigendomsclaim op de Bitcoin is verworpen.

Opnieuw heeft de Amerikaanse rechterlijke macht zich uitgesproken over de in beslag genomen Bitcoin van de Silk Road. Battle Born Investments, een bedrijf dat beweerde de rechten op de Bitcoin te hebben verkregen via een faillissementsclaim, kreeg eerder geen gelijk bij lagere rechtbanken in 2022 en 2023.

Spot Bitcoin ETFs trekken $235 miljoen aan in 2 dagen

De Amerikaanse spot Bitcoin ETFs hebben in twee dagen tijd een indrukwekkende netto instroom van $235 miljoen aangetrokken.Fidelity en BlackRock leidden de markt met aanzienlijke investeringen.

Wat betekent deze kapitaalstroom voor de bredere cryptomarkt en de toekomst van Bitcoin?

De laatste twee dagen laten zien dat Amerikaanse spot Bitcoin ETFs een enorme stijging in kapitaal hebben gekend, met een totale instroom van $235,19 miljoen.

Fidelity’s FBTC stond aan kop met $103,68 miljoen, gevolgd door BlackRock’s IBIT, het grootste Bitcoin ETF op de markt, met $97,88 miljoen.

Tether viert 10 jaar: $120B Market Cap en 350M gebruikers

Nu Tether zijn 10e verjaardag viert, heeft de baanbrekende stablecoin indrukwekkende mijlpalen bereikt, waaronder een market cap van $120 miljard en 350 miljoen gebruikers wereldwijd.

Tether (USDT) is uitgegroeid tot een financiële krachtpatser die stabiliteit biedt in de volatiele wereld van cryptocurrencies. In de afgelopen tien jaar is Tether uitgegroeid tot een essentieel activum voor zowel particulieren als instellingen, door liquiditeit te bieden en transacties mogelijk te maken via verschillende blockchainnetwerken, waaronder Ethereum en Tron.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...