Goedemorgen Bitcoin: SEC waarschuwt meermaals voor crypto

2410 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

SEC-voorzitter Gensler plaatst tweet met bijzondere timing over cryptovaluta

De prijs van bitcoin staat weer boven de $45.000 na een dag vol nieuws over ETF-indieningen. De meeste aanvragers hebben de percentages verlaagd voor de fees. De bal ligt nu in het kamp van de SEC en de officiële goedkeuring wordt vóór eind woensdag verwacht.

Terwijl iedereen gespannen zit te wachten, plaatst SEC-voorzitter Gary Gensler ineens een tweet over cryptovaluta. Hij doet dat zelden en dus is dat bijzonder, helemaal gezien de timing. Hij benadrukt drie punten:

“Als u overweegt om in crypto-activa te investeren, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden.”

“Degenen die investeringen/diensten in crypto-activa aanbieden, voldoen mogelijk niet aan de wetten die van toepassing zijn, inclusief federale wetten voor effecten. Beleggers in cryptovaluta moeten begrijpen dat zij mogelijk geen toegang hebben tot alle belangrijke informatie en maatregelen ter bescherming in verband met hun beleggingen.”

SEC Herhaalt Crypto ‘FOMO’ Waarschuwing Na Speculatie op Bitcoin ETF

Terwijl de crypto-community gespannen wacht op de beslissing over spot Bitcoin ETF’s, brengt de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een belangrijke herinnering: pas op voor ‘FOMO’ in crypto-investeringen. Deze waarschuwing, opnieuw benadrukt in een recente post van de SEC, is cruciaal te midden van de aanhoudende speculatie over de goedkeuring van deze ETF’s.

$1,2 miljoen aan bitcoin verstuurd naar Koreaanse hackersgroep

Het Noord-Koreaanse hackerscollectief Lazarus Group heeft naar verluidt voor $1,2 miljoen aan bitcoin overgedragen. Het is hun grootste transactie in meer dan een maand.

Volgens analysebedrijf Arkham ontving de wallet van de groep 27.371 bitcoins in twee afzonderlijke transacties. Vervolgens werden 3,34 bitcoins verplaatst naar een wallet die eerder aan de groep was gekoppeld.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...