Goedemorgen Bitcoin: Spanje waarschuwt voor Huobi en Bybit

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin bezitters populaire prooi voor hackers

In de eerste helft van 2021 zijn er substantieel meer phishing aanvallen geweest op bitcoin exchanges, zo blijkt uit nieuw onderzoek van cybercrime analist PhishLabs.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Aantal Bitcoin op Lightning Network stijgt exponentieel: 2.300 BTC

Het Lightning Netwerk bereikt een mooie mijlpaal. In totaal zit er namelijk 2.300 bitcoin (BTC) opgesloten in de duizenden (publieke) betaalkanalen. Een nieuw record!

Spaanse beurswaakhond waarschuwt voor 12 ongeregistreerde bedrijven waaronder Huobi en Bybit

De Spaanse beurswaakhond CNMV heeft een waarschuwing uitgedaan voor 12 actieve bedrijven in het land die géén vergunning hebben. Op de lijst staan onder andere de bekende beurzen Huobi en Bybit.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...