Stijging in Open Interest en Handelsvolumes van Bitcoin en Ethereum Futures Markeert Nieuwe Dynamiek in de Markt

1447 totale weergaven
bitcoin kopen beste manieren om geld te verdienen met crypto

De cryptomarkt maakt een significante groei door, met name in de futuresmarkt voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Deze ontwikkeling wordt duidelijk geïllustreerd door Lars (@lars0x) in zijn recente tweets van 1 december.

Volgens deze gegevens steeg de open interest van BTC met 10,3% en die van ETH zelfs met 19,2%. Een stijging die wijst op een groeiende interesse en betrokkenheid van beleggers in deze markten.

Verder wordt deze trend bevestigd door de stijging in handelsvolumes. De maandelijkse handelsvolumes van BTC-futures kenden een groei van 4,9%, wat resulteert in een totaal van $805 miljard.

Bijzonder opmerkelijk is de groei in Bitcoin futures op de Chicago Mercantile Exchange (CME). Hier steeg de open interest met 23,3% naar $4,4 miljard, en het dagelijks gemiddeld volume nam toe met 21% naar $2,34 miljard.

Aan de kant van Ethereum zijn de cijfers even indrukwekkend. De maandelijkse volumes van ETH-futures stegen met 48,2% naar $449 miljard, wat een duidelijk signaal is van de groeiende populariteit van Ethereum als investeringsoptie.

In het segment van opties zagen we een lichte stijging in de open interest voor zowel BTC als ETH. Echter, opvallend is de daling in het maandelijkse optievolume voor BTC, terwijl dat voor ETH juist steeg.

 

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsEthereum

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...