Hamster Kombat plant grote Web3 uitbreiding met 2024-2025 roadmap

411 totale weergaven

Hamster Kombat heeft zijn ambitieuze roadmap voor 2024-2025 onthuld, met als doel om van een eenvoudig Telegram-klikspel uit te groeien tot een uitgebreid Web3-gamingplatform. De belangrijkste hoogtepunten zijn de introductie van NFT’s, een advertentienetwerk en competitieve clan kampioenschappen in 2025.

Ambitieuze 2024-2025 roadmap

Hamster Kombat, het virale Telegram tap-2-earn spel, heeft een gedurfde toekomstvisie uiteengezet met de roadmap voor 2024-2025.

Het spel, dat binnen een paar maanden uitgroeide tot meer dan 300 miljoen gebruikers, gaat zich nu ontwikkelen tot een uitgebreid Web3 spelplatform.

Deze nieuwe richting omvat de integratie van non-fungible tokens (NFT’s), externe betalingssystemen en nieuwe spellen binnen het Hamster Kombat ecosysteem.

Airdrop en post-Airdrop strategie

De langverwachte airdrop van Hamster Kombat vond plaats op 26 september 2024. In totaal 131 miljoen gebruikers ontvingen HMSTR tokens – slechts 43% van het totale aantal gebruikers.

De roadmap onthult dat 11,25% van de tokens uit deze eerste airdrop 10 maanden lang vergrendeld zullen blijven, een zet die is ontworpen om tokenschaarste te creëren en mogelijk de waarde ervan na verloop van tijd te verhogen.

Het team van het spel richt zich echter op het bieden van waarde die verder gaat dan alleen winst, en wil de betrokkenheid van gebruikers behouden door middel van innovatieve functies.

Hoogtepunten roadmap Q4 2024

De roadmap schetst verschillende belangrijke ontwikkelingen voor de rest van 2024.In oktober lanceert Hamster Kombat Seizoen 2, waarin de spelbibliotheek wordt uitgebreid en externe betaalkanalen worden geïntegreerd, waardoor in-game transacties toegankelijker worden.

In november is het team van plan om een Progressive Web App (PWA) uit te rollen voor iOS, Android en PC om de toegankelijkheid te verbeteren, naast de introductie van NFT’s als in-game activa.

Een van de grootste toevoegingen is het opzetten van een advertentienetwerk binnen het Hamster Kombat ecosysteem, dat in december 2024 wordt gelanceerd.

Dit advertentienetwerk zal niet alleen helpen om spellen te gelde te maken, maar ook om token buybacks en burns te financieren, waardoor token schaarser en stabieler worden.

Visie 2025: NFT’s en competitief gamen

Als we naar 2025 kijken, is Hamster Kombat van plan om een speciale NFT-marktplaats te lanceren waar spelers in-game activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen. De roadmap zinspeelt ook op de introductie van competitieve clan kampioenschappen en een tweede fase van de airdrop, die spelers betrokken moet houden met nieuwe uitdagingen en beloningen.

Met zijn vooruitstrevende roadmap lijkt Hamster Kombat klaar om zijn plaats als leider in de Web3 gaming ruimte te versterken.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....