Helix Labs haalt $ 2 miljoen op om het potentieel van Cardano DeFi te ontsluiten

559 totale weergaven

Helix Labs heeft $2 miljoen opgehaald in pre-seed financiering, met als doel $12 miljard aan Cardano liquiditeit te ontsluiten en DeFi te transformeren via innovatieve blockchain protocollen.

Helix Labs haalt $2M op

Helix Labs, een blockchain protocol bedrijf, heeft $2 miljoen opgehaald in een pre-seed financieringsronde geleid door Tribe Capital, EMURGO Ventures en Double Peak Group.

Deze financieringsronde waardeert het bedrijf op $40 miljoen en zal Helix Labs helpen zijn protocol te ontwikkelen om de mogelijkheden voor decentralized finance (DeFi) uit te breiden, met name voor Cardano-houders.

De technologie van Helix Labs heeft als doel om $12 miljard aan liquiditeit te ontsluiten door Cardano-houders in staat te stellen hun tokens te staken en ze toch te gebruiken op verschillende DeFi-platforms. Dit nieuwe protocol stelt Cardano-gebruikers in staat om liquide gestakete ADA-tokens te ontvangen die kunnen worden gebruikt voor leningen, automated market makers (AMM’s) en andere DeFi-activiteiten zonder hun activa op te sluiten.

Liquiditeit ontsluiten voor Cardano

Met de nieuwe financiering kan Helix Labs zijn drie kernproducten uitbreiden. Ten eerste integreert Helix Vault liquid staking op meerdere Layer 1 (L1) blockchains, waaronder Cardano. Ten tweede ondersteunt UniRollup L2 naadloze interactie tussen liquid staking tokens (LST’s) en DeFi-protocollen, waardoor de liquiditeitsstroom voor ADA-gebruikers verbetert.

Tot slot wil OmniVM AVS de lancering van nieuwe Layer 3 (L3) ecosystemen vergemakkelijken door liquiditeit te bieden en opkomende blockchain projecten te ondersteunen.

Een nieuw tijdperk voor Cardano DeFi

Door ADA-houders in staat te stellen hun activa te gebruiken binnen het DeFi-ecosysteem zonder ze te vergrendelen, breidt de oplossing van Helix Labs het nut van Cardano in gedecentraliseerde financiën aanzienlijk uit. Hierdoor kunnen Cardano-gebruikers deelnemen aan opbrengstlandbouw, lenen en handelen terwijl ze nog steeds staking-beloningen verdienen.

De deelname van het bedrijf aan de Move Collective accelerator zal zijn vermogen om innovatie en schaalbaarheid over meerdere blockchainnetwerken te stimuleren verder versterken.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....