Hinkal introduceert cross-chain privacyoplossing op EthCC 7

2442 totale weergaven

Hinkal heeft de lancering van zijn Shared Privacy Protocol op EthCC 7 aangekondigd. Dit nieuwe protocol maakt cross-chain privacy mogelijk door middel van anonieme staking, waardoor gebruikers native en staked assets kunnen inzetten op het protocol, wat extra opbrengst genereert met behoud van handelsflexibiliteit op andere dApps.

Verbeterde privacy voor DeFi-transacties

Het Shared Privacy Protocol biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid voor stakers om assets in te zetten en opbrengsten te genereren met behoud van privacy. Handelaren kunnen ook profiteren van een uitgebreide shielded pool, die handelsstrategieën versluiert en ingezet kapitaal over meerdere ketens maximaliseert.

Ontwikkelaars van gedecentraliseerde exchanges en dApps kunnen het protocol van Hinkal naadloos integreren en hun gebruikers nieuwe privacymogelijkheden bieden.

Institutionele interesse en adoptie

Volgens Georgi Koreli, medeoprichter en CEO van Hinkal, is volledige on-chain privacy essentieel voor de volledige acceptatie van crypto als beleggingscategorie in institutionele financiën.

“Het Hinkal Protocol is al snel overgenomen door ons institutionele netwerk en de lancering van het Shared Privacy Protocol is een belangrijke mijlpaal in het doorbreken van privacybarrières in crypto,” aldus Koreli.

Voldoen aan institutionele eisen voor privacy

Naarmate meer institutionele beleggers de cryptomarkt betreden, eisen ze hetzelfde niveau van privacy in decentralized finance (DeFi) handel als ze genieten in traditionele aandelenmarkten.

Om dit te bereiken is een aanzienlijke pool van “Shielded TVL” op elke blockchain nodig om transacties adequaat te maskeren. Hinkal pakt deze uitdaging aan door een uniforme pool van afgeschermde liquiditeit aan te leggen op alle ketens, waardoor privacy in DeFi schaalbaar en gestimuleerd wordt.

Een belangrijke mijlpaal voor Hinkal

Het Shared Privacy Protocol stelt zowel individuele als institutionele gebruikers in staat om activa te beheren en transacties uit te voeren op grote decentralized applications (dApps) zonder wallet adressen openbaar te maken. Deze lancering is een belangrijke mijlpaal voor Hinkal, dat zijn privacy-oplossingen blijft uitbreiden om te voldoen aan de veranderende behoeften van de cryptomarkt.

Met de introductie van het Shared Privacy Protocol beoogt Hinkal een revolutie teweeg te brengen op het gebied van on-chain privacy, door verbeterde vertrouwelijkheid te bieden voor DeFi-transacties en te voldoen aan de hoge privacystandaarden die worden vereist door institutionele beleggers. Naarmate de cryptomarkt blijft groeien, zullen de innovatieve oplossingen van Hinkal een cruciale rol spelen in de evolutie ervan.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd