Horizen Labs en ApeChain werken samen om Web3 Gaming te verbeteren met zkVerify

2779 totale weergaven

Horizen Labs is een partnerschap aangegaan met ApeChain om zkVerify-technologie te integreren, met als doel de gamingprestaties te verbeteren en de operationele kosten met 90% te verlagen.

Aankondiging partnerschap

Blockchain privacybedrijf Horizen Labs heeft een samenwerking aangekondigd met ApeChain, waarbij het zijn zkVerify-technologie integreert om de verwerking van transacties te optimaliseren en de kosten voor bewijsverificatie met ongeveer 90% te verlagen.

De zkVerify-technologie begrijpen

zkVerify, ontworpen voor Zero-Knowledge (ZK) bewijzen, is cruciaal voor privacy, schaalbaarheid en veiligheid binnen blockchain ecosystemen. Het ontlast het verificatieproces, waardoor de computationele last en de bijbehorende kosten worden verminderd.

Deze technologie maakt snellere transactieverwerkingstijden en lagere operationele kosten mogelijk, waardoor decentralized applications (dApps) en games economisch levensvatbaarder worden.

De rol en voordelen van ApeChain

ApeChain, een Arbitrum Orbit Chain speciaal ontworpen voor Web3 gaming, zal gebruik maken van zkVerify om een robuuste en schaalbare infrastructuur te bieden.

De integratie is gericht op het stroomlijnen van transactieverwerking, wat jaarlijks miljoenen dollars kan besparen, die opnieuw geïnvesteerd zullen worden in de verdere ontwikkeling van Web3 gaming.

Impact op ontwikkelaars en gebruikers

Ontwikkelaars op ApeChain kunnen nu meer innovatieve en complexe spellen creëren. Ze profiteren van het vermogen van zkVerify om ingewikkelde mechanieken te verwerken.

Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in efficiënte en schaalbare blockchain oplossingen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....