Hup Bitcoin met Jan Uytenhout over algoritme trading op Bitcoin markt

Deze keer is Jan Uytenhout van Capriole Investments te gast bij de Hup Bitcoin podcast. Jan is te omschrijven als een quant, iemand die door middel van kwantitatieve analyses de bitcoin markt kan lezen.

Die kennis stoppen ze onder meer in een continue ontwikkelend algoritme, die via een bot handelt op de markt. Capriole is weliswaar een start-up, maar ze groeien hard en bedienen inmiddels de nodige investeerders met hun algoritme.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Daarmee weten ze bitcoin qua rendement te verslaan, toch wel een prestatie gezien de prijsactie van 2020.

We blikken met Jan terug op 2020 en blikken vooruit op 2021. Wat zijn voor hem de doorslaggevende momenten in 2020 geweest? En hoe zit hun algoritme eigenlijk in elkaar, welke on-chain indicatoren zijn daar van belang?

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door: Knaken en Coinmotion.

Anchor

Youtube

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...