Hup Bitcoin Podcast: De invloed van stablecoins, dreigmail en Lightning

In deze Hup Bitcoin Podcast de nodige aandacht voor dreigmails, stablecoins en hun rol in de bitcoin handel en betere Lightning betalingen.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door twee Nederlandse brokers: Bitcoin Meester en SATOS.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hup Bitcoin Podcast

In deze afleveringen bespreken weer het allerlaatste bitcoin nieuws. Robin ontving een dreigmail met daarin een oud wachtwoord en een bitcoin adres. Het dreigement? Stuur $2.000 aan BTC naar een adres, of er worden privé filmpjes gelekt. Een klassieke manier voor criminelen om jouw bitcoin te stelen.

Ook bespreken we de rol van stablecoins in de bitcoin markt, de Amerikaanse staat Wyoming laat verzekeraars bitcoin kopen en betalingen op het Lightning Network worden makkelijker!

De onderwerpen kort op een rijtje:

Enjoy!

Anchor

YouTube

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshup bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...