ICO Solve.Care draait prijskoppeling CAN-token en ethereum terug na storm van kritiek + VIDEO-INTERVIEW met Frederiken van Hilten (Solve.Care)

296 totale weergaven

De ICO van Solve.Care, dat met een blockchainoplossing voor de gezondheidszorg komt, kwam onlangs in het nieuws. De tokens voor de crowdsale werden vastgezet op een vaste prijs van 6.000 CAN tokens voor één ethereum en 120.000 CAN tokens voor één bitcoin. Na een storm van kritiek heeft Solve.Care dit besluit teruggedraaid.

'Fixed' Prijskoppeling CAN en ETH

In een email naar haar community zegt Solve.Care:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

U hebt allemaal gehoord over de 'fixed' prijs van 6.000 CAN tokens voor één ETH die we eerder deze week hebben aangekondigd. Dit bleek een controversieel besluit. Ons doel was om een eerlijke kans te creëren voor alle investeerders, rekening houdend met de huidige dalende marktomstandigheden en andere marktaanbiedingen. We hebben de prijs ook lager gezet dan de presale prijs, waarmee we juist dachten onze community en ons project ten positieve tegemoet te komen.

Onze gemeenschap was het daar duidelijk niet mee eens, vandaar dat we veranderingen doorvoeren:

Interview Solve.Care

Een aantal maanden geleden heeft Jan Robert Schutte, ceo en medeoprichter van CryptoAcademy Frederiken van Hilten (PR) van geinterviewd. Bijgaand een korte interview.

Inschrijven nieuwsbriefLees meer over:
ICOtokensale

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...