ICO Webinar met nTitle: “Geef de macht terug aan de game-ontwikkelaar en gamer”

Jan Robert Schutte van CryptoAcademy heeft een webinar georganiseerd voor nTitle, een Amsterdams blockchainbedrijf die zich sterk maakt voor de digitale rechten van game-ontwikkelaars en hun creaties.

"Tussenpersonen bepalen de marktregels en dat moet veranderen"

CEO en oprichter Peter van Grinsven is een gelouterd internetondernemer en ziet de kracht van de blockchaintechnologie om machtige tussenpersonen overbodig te maken. Hij zegt onder meer: “De blockchain zet de positie van tussenpersonen terecht onder druk. Terecht, omdat tussenpersonen en hun aandeelhouders niet altijd in het belang van in dit geval game-ontwikkelaar handelen. Tussenpersonen bepalen de regels van de markt en wij vinden dat dat moet veranderen.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Webinar nTitle

De webinar (ca. 40 minuten) bestaat uit een korte presentatie door Peter van Grinsven en daarna stellen kijkers vragen aan hem.

Lees meer over nTitle:

Disclaimer: bovenstaande content is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine Nederland en nTitle

Inschrijven nieuwsbriefLees meer over:
nTitle

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...