Indiase crypto-beurs CoinDCX neemt BitOasis uit Dubai over

2804 totale weergaven

e Indiase cryptocurrency exchange CoinDCX heeft BitOasis overgenomen en breidt daarmee voor het eerst uit naar de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika).

CoinDCX neemt BitOasis over

De Indiase cryptocurrency exchange CoinDCX heeft de overname aangekondigd van BitOasis, een toonaangevend handelsplatform voor virtuele activa in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

Deze strategische stap betekent de eerste stap van CoinDCX op de MENA-markt, met als doel gebruik te maken van de voordelen op het gebied van regelgeving en haar aanwezigheid in de regio uit te breiden.

Strategische uitbreiding

CoinDCX, een van de meest prominente cryptobeurzen in India met meer dan 15 miljoen gebruikers, ziet de overname als een cruciale expansiestrategie.

De overname volgt op BitOasis’ recente successen op het gebied van regelgeving, waaronder het verkrijgen van een vergunning voor broker-dealer in Bahrein en naleving van de Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) in de Verenigde Arabische Emiraten.

Regelgeving en marktvoordelen

BitOasis, bekend om zijn hoge handelsvolume in dirham uit de Emiraten, zal onafhankelijk blijven opereren onder zijn bestaande licenties.

Gupta benadrukte dat deze stap ervoor zorgt dat BitOasis binnen de gevestigde regelgevende kaders opereert. Daarmee wil hij de toewijding van het platform aan naleving van de regelgeving en bescherming van gebruikers versterkt.

Verbeterde gebruikerservaring

De overname zal naar verwachting de gebruikerservaring op beide platforms verbeteren door een breder productaanbod en meer handelsopties.

Gupta verzekerde gebruikers dat hun persoonlijke gegevens en activa beschermd zullen blijven in overeenstemming met het privacybeleid van BitOasis en de geldende regelgeving.

Het doel van deze stap is om gebruikers een veilige en gereguleerde handelsomgeving te bieden, die meer vertrouwen en adoptie in de cryptoruimte bevordert.

Vooruitblik

CoinDCX’s overname van BitOasis markeert een belangrijke mijlpaal in haar wereldwijde expansiestrategie. Met een sterke positie in de MENA-regio is CoinDCX van plan om verdere mogelijkheden te verkennen in andere regios.

Het bedrijf is klaar om een toonaangevend wereldwijd platform voor cryptohandel te worden, gedreven door naleving van regelgeving.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd