Inmortal voorspelt scherpe stijgingen voor bitcoin en wijst naar 2023

736 totale weergaven
prijsvoorspelling-btc-eth-xrp-ada |

De pseudonieme analist Inmortal gelooft dat er scherpe stijgingen in het verschiet staan voor bitcoin. Op Twitter legt hij uit dat bitcoin zijn koersactie uit 2023 lijkt te spiegelen. In die periode consolideerde bitcoin ook onder de 30.000 dollar, om vervolgens een parabolische stijging naar nieuwe all-time highs te beginnen.

Parabolische stijging voor bitcoin

“365 dagen geleden gingen we bijna parabolisch. Oktober 2023 en 2024 zijn een kopie voor bitcoin”, aldus de pseudonieme analist Inmortal.

Image

Als we uitzoomen lijkt de analist te stellen dat bitcoin in de laatste fase van een consolidatie zit. Die consolidatie volgde op de halving, waarmee de subsidie voor de miners in tweeën is gesneden.

“Het wachten is bijna voorbij”, zo roept de analist verder op Twitter.

Inmortal gelooft dat de huidige consolidatie bitcoin klaarmaakt voor een gigantische opwaartse koersexplosie. “Waarom dumpt bitcoin niet? De grafiek ziet er vreselijk uit! Dat is omdat er iets aankomt. Ze noemen het de goddelijke kaars, mijn zoon”, aldus een behoorlijk overtuigde Inmortal.

Op het moment van schrijven handelt bitcoin op 64.000 dollar en lijkt er eindelijk weer wat positiefs te gebeuren op de markt.

Gouden kans voor Ethereum-investeerders?

Kijkende naar Ethereum ziet Inmortal een “gouden kans” voor investeerders. Als de Ethereum koers onder de 2.000 dollar dipt, dan is dat volgens hem een fantastische mogelijkheid om goedkoop in te stappen.

“Ik kan je niet vertellen hoe waarschijnlijk dit is. Maar als Ethereum onder de 2.000 dollar duikt, dan is dat een generationele kans om in te zetten”, aldus een positieve Inmortal.

Image

Op basis van zijn grafiek lijkt de analist een Ethereum koers van 5.000 dollar te voorspellen na de correctie. Op dit moment handelt Ethereum echter allesbehalve onder de 2.000 dollar.

Na een stijging van ruim 2% komt Ethereum momenteel binnen op 2.532 dollar. Daarmee zou de munt volgens Inmortal nog 500 dollar moeten dalen, voordat de echte stijgingen gaan beginnen.

Het is altijd maar de vraag of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren natuurlijk.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....