Interview Martijn Hoogeveen (Icecat): “Veel oplichters onder influencers op ICO-markt”

954 totale weergaven

New Business Radio had een interview met Martijn Hoogeveen, ceo van de beursgenoteerde productdataleverancier Icecat. Eerder dit jaar bracht Icecat de ICURY-token uit en – opvallend – zonder een feitelijke Initial Coin Offering.

Icecat

Icecat, met haar hoofdkantoor in Amsterdam, werkt mondiaal voor tienduizenden webshops zoals Amazon, Wehkamp, BOL en merken als Philips, Akzo en TomTom. ICURY is te omschrijven als een utility token, omdat het binnen de business van Icecat werkt als alternatief betaalmiddel. Klanten kunnen productinformatie die ze voor hun webwinkels en productvergelijkers gebruiken vooruit betalen. De opbrengst van de tokens gaat naar softwareontwikkeling en de ontwikkeling van meer datasheets, waarvan er nu zo’n 18 miljard per jaar worden gedownload, door tienduizenden e-commerce-bedrijven. Om de honger naar productdata te blijven stillen, is een open en gedecentraliseerde blockchain waarin datakwaliteit vastgelegd en gegarandeerd wordt (Proof Of Quality) onmisbaar, zo meent het bedrijf.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Luister hier het interview met ceo Martijn Hoogeveen terug.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...