Jeff Nicholas stapt over van BAYC naar Meta’s Reality Labs

109 totale weergaven

Jeff Nicholas, de creatieve kracht achter Bored Ape Yacht Club (BAYC), begint aan een nieuwe reis nu hij zich in september aansluit bij Meta’s Reality Labs als uitvoerend producent.

Jeff Nicholas stapt over naar Meta

Jeff Nicholas, de voormalige creatief directeur bij Yuga Labs voor de Bored Apes Yacht Club (BAYC), gaat vanaf september aan de slag bij Meta’s Reality Labs als uitvoerend producent.

Nicholas kondigde zijn nieuwe rol aan op X, waarbij hij zijn opwinding uitte over het feit dat hij zich weer zou gaan bezighouden met virtual reality (VR) projecten met het Reality Labs-team van Meta.

Focus op Virtual Reality Entertainment

Bij Meta zal Nicholas verantwoordelijk zijn voor het leiden van complexe ontwikkelingsprojecten en het geven van creatieve richting aan een verscheidenheid aan content, waaronder sociale media, muziek, comedy, sport en film/tv.

Zijn werk zal zich richten op het bevorderen van virtual reality entertainmentervaringen, wat een belangrijke verschuiving in zijn carrière betekent van NFT’s naar big tech.

Blijvende betrokkenheid bij BAYC

Ondanks zijn vertrek bij Yuga Labs verzekerde Nicholas de BAYC gemeenschap van zijn blijvende betrokkenheid. Hij benadrukte zijn blijvende band met de gemeenschap door te zeggen: “Ik ben een Ape tot ik sterf,” en hij kijkt ernaar uit om het merk BAYC te zien evolueren.

Een nieuw hoofdstuk in Big Tech

Deze functie bij Meta is Nicholas’ eerste functie bij een groot techbedrijf. Aangezien Meta momenteel het zevende meest waardevolle bedrijf ter wereld is, betekent Nicholas’ overgang van de NFT-wereld naar een toonaangevende techgigant een belangrijke stap in zijn carrière.

Lees meer over:
BAYCMetanft

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....