$KAI gaat de laatste presale fase in nadat het $500K heeft opgehaald – laatste kans om te kopen

199 totale weergaven
KAI presale

KAI presale

De crypto markt ondergaat momenteel een vrij glansloze periode. De angst en hebzucht index wilde de afgelopen dagen de neutrale zone niet verlaten.

Maar als je de markt van wat dichterbij bekijkt, dan ga je al snel een ander plaatje zien.

Opvallend is bijvoorbeeld de sensationele presale van KAI die zojuist de mijlpaal van $500k heeft behaald. Deze virale cat coin vertoont geen tekenen van een daling ondanks de trage algehele markt van dit moment. Wat zorgt voor al die interesse in KAI en is het de hype waard? Hier volgt een analyse.

$500k opgehaald: de populaire nieuwe meme coin sensatie uitgelegd

De reis van KAI naar zijn status als beroemdheid in de meme coin markt valt te verklaren op basis van twee factoren.

De eerste is zijn thema dat anders is dan normaal en dat de munt heeft bewezen in staat te zijn de massa snel naar zich toe te trekken. De eigenzinnige KAI is een cat die met pensioen is en voorheen in de crypto markt werkte. Hij vergaarde een fortuin in die markt en besloot daarna om visser te worden. En de kat is daar vrij goed in, want de visvijver zit vol!

Maar het lot roept hem terug naar de crypto markt. Hier is namelijk een strijd gaande tussen honden en katten in de door honden thema’s gedomineerde meme coin markt.

Hoewel de Cat in a Dagos World (MEW) de katachtige beweging begin dit jaar aanwakkerde, heeft de sector meer diversiteit nodig. Het succes van MEW laat zien dat katachtige meme coins veel groeipotentie hebben. Investeerders zijn klaar met de dog coins die veel moeite hebben om zich te onderscheiden van elkaar.

Want zelfs als dog coins viraal gaan in de beginfase vanwege de hype, dan slagen ze er alsnog niet in om dat momentum vast te houden. Er zijn gewoon te veel dog coins op de markt die allen vechten voor aandacht.

KAI tokenomics

In vergelijking met daarmee is de cat coin markt nog steeds heel klein. Maar KAI heeft meer dan alleen zijn thema zoals we hieronder zullen bespreken.

Vroege investeerders staan in de rij om te mogen vissen in de KAI vijver voor staking APY tot wel 2000%

Terwijl KAI weg is, hebben investeerders de kans om de vijver te plunderen voor aantrekkelijke staking beloningen.

De staking APY is namelijk te goed om te negeren. Zelfs in de laatste fase van de presale hebben investeerders de kans om staking beloningen te verdienen met een APY tot wel 2000%. Dat is significant hoger en aantrekkelijker vergeleken met het gemiddelde in de rest van de sector.

Dat verklaart waarom zowel degens als strategische investeerders massaal KAI tokens inslaan zolang ze dat nog kunnen. Zodra de munt op de crypto exchanges gelanceerd wordt, zal de prijs waarschijnlijk sterk stijgen.

KAI presale staking

Het idee van passief inkomen moedigt investeerders aan om de KAI tokens vast te houden, ondanks de fluctuaties in de markt. Net zoals alle gevestigde meme coins, wordt er van KAI verwacht dat deze een serie aan wilde stijgingen zal ondergaan. Maar deze zullen onvermijdelijk gevolgd worden door correcties op de prijs.

Het staking systeem zal cruciaal zijn om te helpen om te gaan met de impact van deze trends naar beneden toe. Normaal gesproken worden cryptocurrency’s met een hoge marktwaarde zoals BTC en ETH gekocht als een soort waardeopslag (net als bij goud). Aan de andere kant worden meme coins juist gekocht voor de snelle winsten die ze mogelijk bieden.

Maar wat als een meme coin zowel als waardeopslag kan dienen en gekocht kan worden voor de snelle winsten?

KAI heeft het potentieel voor beiden. Het thema zal namelijk een drijver zijn achter het speculatieve potentieel terwijl het staking systeem de koers op lange termijn zal steunen. De duidelijke roadmap en robuuste tokenomics zullen dit ondersteunen.

De volgende MEW

Er wordt sterk gespeculeerd dat KAI de volgende MEW zal zijn.

MEW, ofwel Cat in a Dogs World, heeft begin dit jaar de weg vrij gemaakt voor de cat coin revolutie. In de vroege fase toen deze coin beschikbaar kwam, steeg deze enorm en trotseerde daarmee de bredere markttrends van dat moment. Zelfs na het ondergaan van meerder prijs correcties en bearishe periodes, heeft de meme coin nog steeds een marktkapitalisatie van $327 miljoen.

Echter is MEW niet meer in staat geweest om nieuwe investeerders aan te trekken door zijn gebrek utility. Dit is waar KAI zijn licht kan gaan laten schijnen. KAI zal met zijn lucratieve staking mechanisme en interessante narratief het potentieel hebben om het beter te gaan doen dan MEW.

KAI roadmap

KAI zal de volgende grote katachtige coin van 2024 kunnen gaan worden als het zijn momentum in de presale vast weet te houden.

De presale van de munt bevindt zich nu in de laatste fase en er is al $500k opgehaald tot nu toe.

De coin heeft een rigoureuze audit van Coinsult ondergaan en heeft daarmee zijn geloofwaardigheid laten zien vanuit oogpunt van veiligheid. Men hoeft zich dus niet zorgen te maken over fraude, rug pulls of hacks.

De presale van KAI zal dus snel afgelopen zijn. Neem nu deel aan de presale om de meme coin voor goedkope prijs aan te schaffen.

KOOP KAI IN DE PRESALE

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
kai catKAI presale

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...