Kaleo voorspelt Dogecoin koersexplosie van 220%

4413 totale weergaven
Dogecoin staat mogelijk aan de vooravond van een bull run

De pseudonieme analist Kaleo ziet een zogenaamd “memecoin-seizoen” als een serieuze mogelijkheid. Hij is vooral bullish over Dogecoin, die volgens hem “parabolisch” kan gaan op dit moment. Als zijn voorspelling uitkomt, dan verwacht hij een stijging van 220% ten opzichte van Bitcoin voor Doge.

Het geheim van Dogecoin

Het geheim van Dogecoin volgens Kaleo is dat de memecoin vaak langere periodes zijwaarts beweegt, gevolgd door snelle verticale stijgingen. “Hoe bullish ik ook ben over Bitcoin, ben ik er heel erg zeker van dat Doge het beter zal doen. We zitten in een supercyclus voor memecoins. De koning van de memecoins zal niet achterblijven”, aldus Kaleo.

Image

Op basis van zijn grafiek lijkt Kaleo een Dogecoin koers van 0,000008 BTC te voorspellen. Dat kan tegen de huidige koersen een DOGE van $0,55 opleveren.

Momenteel klokt de Dogecoin koers binnen op $0,1629. Daarmee dus met ruim 200% stijgen vanaf hier, mits de voorspelling van Kaleo uitkomt. Dat blijft altijd gissen met memecoins, want veel fundamentele waarde zit er natuurlijk niet achter.

Bullish over andere memecoins

Kaleo is niet alleen bullish over Dogecoin. Ook voor Coq Inu (COQ) ziet de analist op dit moment kansen. COQ is een memecoin die draait op het netwerk van Avalanche (AVAX) en volgens Kaleo bezig is met een bullish omkeerpatroon.

Als dat patroon een vervolg krijgt, dan zou dat volgens de analist een behoorlijke koersexplosie ten opzichte van AVAX kunnen opleveren.

“Alright maatjes, ik denk dat het de beurt aan AVAX is om weer een golf van sterke memecoins te krijgen. Er lijkt zich een bodem te vormen voor COQ. Dit is een memecoin die $1 miljard waard zou kunnen zijn en een market cap van $200 miljoen heeft.

Deze moet met haast te lucht in”, aldus Kaleo.

Image

Wat denk jij? Gaat Kaleo gelijk krijgen en zien we deze cyclus echt nog een soort supercyclus/doorbraak moment voor memecoins of blijft het hierbij?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....