Lange Termijn Solana Koers Verwachting – Zal Crypto Dippen Na 150% Stijging of Kan Solana 100 Euro Worden in Eindejaars Crypto Rally?

De Solana koers heeft de afgelopen weken een indrukwekkende stijging neergezet, zo ligt SOL op dit moment ruim 165% hoger dan een maand geleden. Maar ondanks de crypto dip van vandaag, lijkt het nog lang niet voorbij te zijn voor Solana.

Niet alleen zou de altcoin op technisch gebied een break-out kunnen maken, ook zou het kunnen profiteren van de opkomende Ethereum ETF van BlackRock. Kan Solana 100 euro worden dit jaar?

Solana Koers Verwachting

De Solana koers ligt momenteel rond de $56,85 en lijkt op het punt te staan om binnenkort een nieuwe break-out te maken bij de resistance van een dalend driehoekpatroon. Als gevolg van zo’n doorbraak kan de Solana koers verder stijgen richting de volgende resistance bij de $65.

Een doorbraak onder deze driehoek zou echter kunnen leiden tot een verdere daling richting de $40 en de 30-daagse moving average van Solana. Wat momenteel ook een obstakel voor de Solana koers kan zijn, is de bizar hoge Relative Strength Index (RSI).

De roodgloeiende RSI ligt boven de 87 en wijst erop dat SOL momenteel overbought is en de komende dagen zou kunnen dalen om deze indicator af te laten koelen. Toch zou de koers hierna weer verder kunnen stijgen richting de $65.

Solana koers grafiek

Op dit moment ligt de Solana koers nog ver boven zijn 200-daagse moving average (blauw) en 30-daagse moving average (geel), die steeds verder boven de 200-daagse uitstijgt. Dit wijst op de sterke positie van Solana en de altcoin zou binnenkort de 30-daagse moving average als support kunnen gebruiken voor een verdere stijging.

Ook als we kijken naar de sterke crypto rally van Solana, hoewel de markt pessimistisch was over de FTX dump van de afgelopen weken, lijkt SOL een sterke positie te hebben.

Maar kan Solana 100 euro worden dit jaar? Mogelijk zou de opkomende nieuwe Ethereum ETF van Ethereum hier een grote bijdrage aan kunnen leveren. In het geval dat een Ethereum ETF wordt gelanceerd, zouden investeerders kunnen investeren in Ethereum, zonder ETH te kopen, met als gevolg een instroom van extra geld in Ethereum.

Hierdoor kunnen altcoins een populairdere investering worden en zou ook Solana een nieuwe crypto rally kunnen krijgen. In het geval dat de Ethereum ETF van BlackRock dit jaar nog goedkeuring krijgt, zouden altcoins dit jaar al kunnen profiteren van het sterke sentiment van de markt, wat de afgelopen maand te zien was bij Bitcoin.

Bitcoin ETF Token

Naast Solana, kunnen ook andere altcoins profiteren van deze verwachte crypto rally. Een voorbeeld van zo’n andere altcoin is de opkomende Bitcoin ETF Token, die gemaakt is om de komst van de spot Bitcoin ETF te vieren.

De BTCETF token is te koop in de presale en biedt een aantal aantrekkelijke voordelen voor investeerders:

  1. De BTCETF token kan meeliften met zowel de Bitcoin koers als de populariteit van de spot Bitcoin ETF
  2. Je kunt BTCETF tokens staken om passief inkomen te verdienen
  3. Bij elke transactie van BTCETF zal een deel van de transactie geburnd worden, waardoor de circulerende supply kleiner wordt

Met deze utility kan deze nieuwe crypto erg populair worden en zouden vroege investeerders als gevolg veel geld kunnen verdienen. Vroege investeerders hebben intussen al bijna $500.000 aan BTCETF gekocht.

Bitcoin ETF Token Crypto

Omdat de Bitcoin ETF Token in het teken staat van de spot Bitcoin ETF, kun je via de website het laatste nieuws volgen hierover. Wanneer de spot Bitcoin ETF goedkeuring krijgt, kan de presale nog populairder worden en zal de FOMO naar verwachting ook toenemen.

Je kunt de BTCETF Token nu nog kopen voor $0,0052 per stuk, maar deze week zal de token verder stijgen in prijs. Hierdoor heb je als vroege investeerder het voordeel dat de token later voor een hogere prijs gelanceerd wordt op exchanges, waardoor je op papier al winst hebt gemaakt.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
altcoinssolana

By Bart Klammer

Bart is een schrijver die erg veel waarde hecht aan het vertellen van de waarheid. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de blockchain sector steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt, heeft Bart als doel om een betrouwbare bron te zijn voor het laatste nieuws over de blockchain en cryptocurrency.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Fidelity Bespreekt Bitcoin ETF met SEC

Fidelity, een grote speler in de vermogensbeheersector, heeft recentelijk met de Amerikaanse SEC gesproken over...

Bitcoin
El Salvador lanceert Freedom Visums voor bitcoiners met veel geld

De overheid van El Salvador werkt samen met Tether om het ‘Adopting El Salvador Freedom...

Nieuws
Bitcoin ETF van VanEck krijgt de ticker $HODL

De ticker van de bitcoin ETF van VanEck krijgt de afkorting $HODL. Dat blijkt uit...

Nieuws
Nieuws
Kazachstan blokkeert 980 cryptobeurzen, waaronder Coinbase en Bybit

In 2023 blokkeerde de Kazachse Financial Monitoring Agency (FMA) de weg tot bijna duizend cryptobeurzen....

Lees meer