Lange termijn XRP koers verwachting – Kan Ripple 100 euro waard worden na aankomende update?

Ripple heeft een nieuwe update aangekondigd voor de XRP Ledger. Deze update combineert de XLS-30 Automated Market Maker met de XLS-39 Clawback feature.

Als gevolg heeft de XRP koers weer een break-out boven de $0,50 gemaakt vandaag, Zo is de altcoin met ongeveer +1,4% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Lange termijn XRP koers verwachting - Kan Ripple 100 euro waard worden na aankomende update?

Met de aankomende update kunnen traders gebruik maken van een geautomatiseerde liquidity pool op de DEX. Met de clawback feature kunnen token issuers op het netwerk meer controle over hun tokens krijgen met de mogelijkheid om deze terug te trekken uit iemand’s account wanneer dat nodig is.

Deze update zal naar verwachting aantrekkelijk zijn voor zowel traders als ontwikkelaars in de DeFi sector. Als gevolg hier van zou de Ripple koers op lange termijn veel kunnen stijgen. Kan er volgend jaar een nieuwe bull run ontstaan voor XRP?

XRP koers verwachting – Kan Ripple 100 euro waard worden?

De Ripple koers zit sinds midden augustus vast in een consolidatie fase, die aan het eind van de maand leidde tot een daling en een nieuwe consolidatie fase. Mogelijk kan dit nieuws XRP het momentum geven om hier uit te breken.

De XRP koers ligt momenteel nog onder zijn 30-daagse (geel) en 200-daagse (blauw) moving averages. Dit in combinatie met een redelijk lage relative strength index (RSI, paars) voorspelt op korte en middellange termijn niet veel goeds voor de Ripple koers.

Lange termijn XRP koers verwachting - Kan Ripple 100 euro waard worden na aankomende update?

De twee moving averages van de Ripple koers kunnen dienen als sterke resistance. Mits deze doorbroken worden, kunnen ze gaan dienen als support, hiervoor heeft XRP wel meer momentum nodig, wat op dit moment nog niet te zien is.

Toch zijn investeerders en crypto analisten erg bullish op XRP. Zo voorspelt de analist XRP CAPTAIN op Twitter, dat er de komende jaren mogelijk een grote break-out kan plaatsvinden.

Als deze break-out werkelijkheid wordt, dan zou XRP een grote rally krijgen en kan Ripple 100 euro waard worden. Echter verwacht dit pas in 2024 plaats te vinden, wat betekent dat we hiervoor nog even moeten wachten.

Op korte termijn zijn er betere alternatieven voor Ripple die meer winst op kunnen leveren in de laatste maanden van 2023. Laten we kijken naar 2 veelbelovende alternatieven voor XRP.

Bitcoin BSC – gloednieuwe alternatieve Bitcoin met Stake-to-Earn feature

Bitcoin BSC ($BTCBSC) is een van de nieuwste cryptomunten die in de presale te koop is voor een vaste lage prijs. $BTCBSC is een BEP-20 Bitcoin die je de mogelijkheid biedt om met staking extra tokens te unlocken.

De cryptomunt heeft vergelijkbare tokenomics met de originele Bitcoin en een maximale supply van 21 miljoen tokens. Maar in plaats van geld te investeren in videokaarten om Bitcoins te minen, kun je dit eenvoudig en passief doen door middel van staking.

Lange termijn XRP koers verwachting - Kan Ripple 100 euro waard worden na aankomende update?

Het voordeel is dat de Binance Smart Chain (BSC) veel sneller en goedkoper is dan het netwerk van Bitcoin. Staken is ook een van de eenvoudigste manieren om passief inkomen te verdienen met crypto.

Je kunt $BTCBSC tokens kopen voor $0,99 per stuk, gebaseerd op de prijs van Bitcoin in 2011. Nadat de presale voorbij is, zal de token gelanceerd worden op exchanges en verwacht de waarde hiervan behoorlijk toe te nemen.

>>> Nu naar Bitcoin BSC <<<

Wall Street Memes – een van de grootste crypto presales van 2023

De nieuwe meme coin, Wall Street Memes ($WSM) heeft het voor elkaar gekregen zijn cap van $25 miljoen te behalen in de presale van zijn token, $WSM. Dit is een mijlpaal dat vele presale crypto projecten niet eens als doel durven te stellen. Maar met de hulp van 1 miljoen leden van de WSM community, is dit gelukt.

Deze community is groot geworden na de meme stock frenzy van 2021, waarin aandelen van bedrijven in Wall Street werden gepumpt en gedumpt door kleine investeerders op Reddit en Twitter.

Deze succesvolle presale is een vervolg van een eerdere presale van het project. In 2021 werd de Wall Street Bulls NFT collectie in zo’n half uur uitverkocht voor miljoenen dollars. De $WSM token zal naar verwachting exploderen nadat de token gelanceerd wordt op exchanges.

Maar de presale is nog niet voorbij, zo heb je nog de kans om $WSM te kopen voor $0,0337 per stuk. Over enkele weken zal de presale eindigen en kan de nieuwe meme coin zijn debuut maken op exchanges. Investeerders kunnen tokens holden, staken of meedoen aan airdrops voor extra $WSM tokens.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
RippleXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...