LUNC Koers Verwachting: Ontwikkelaars Testen 800 Mln USTC Burn

Terra Luna Classic koers verwachting LUNC burn

Terra Luna Classic (LUNC), het communityproject dat overbleef na de instorting van de Terra Luna blockchain in mei 2022, is de afgelopen week met ruim +8% gestegen in waarde. Na een daling van gisteren lijkt de Terra Luna Classic koers vandaag weer in de lift te zitten, nadat een ontwikkelaars een burn van 800 miljoen TerraUSD (USTC) uit hebben gevoerd op het testnet.

Of dit direct heeft gezorgd voor een stijging van de LUNC koers is onduidelijk, omdat de markt de afgelopen week behoorlijk goed presteerde. Kan LUNC verder stijgen of zal de altcoin vanuit $0,0001159 weer terugzakken richting de $0,0001100?

Ontwikkelaars Terra Luna Classic Voeren 800 Miljoen USTC Burn Uit op Testnet

Een voormalige ontwikkelaar van de Joint Layer-1 Task Force van Terra Luna Classic werkt samen met andere ontwikkelaars en validators van het project in het testen van een 800 miljoen USTC burn. Hiermee wordt op het testnet de circulerende supply van de oude stablecoin verminderd.

Volgens recente updates is er ook een voorstel op tafel gelegd voor een migratie van het contract.

Fragwuerdig, een Terra Classic developer, kondigde op dinsdag aan dat het testnet bezig is met de burn van 800 miljoen USTC na aanvraag van de community. De ontwikkelaar zei: “Ik heb van jullie een “testnet-yes” nodig voor voorstel 45. We zijn bezig met het migreren van het contract via de governance om het saldo te burnen.”.

Hoewel de wallet van het testnet slechts 10 miljoen USTC heeft, kan de community helpen met het burnen van de andere tokens. Token burns zijn erg bullish voor LUNC, omdat de token een gigantische supply heeft van 5,78 biljoen terwijl USTC een supply heeft van slechts 9 miljard.

?s=20

Toch hadden de burns op het testnet waarschijnlijk geen grote invloed op de LUNC koers. Deze is mogelijk gestegen door positieve economische cijfers in de VS en verwachtingen dat de Federal Reserve binnenkort de rente kan verlagen, waardoor crypto aantrekkelijker kan worden voor investeerders.

Op het moment van schrijven ligt Bitcoin boven de $51.500 na een behoorlijke stijging in de afgelopen 2 dagen. Hier snoept Terra Classic uiteraard ook van mee.

Analyse Terra Luna Classic koers

De Terra Luna Classic koers ligt momenteel op $0,000116 na een daling van -1,9% in de afgelopen 24 uur. Ondertussen ligt LUNC nog steeds boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,000107 en kan rond dit niveau-ondersteuning krijgen.

Met een neutrale Relative Strength index (RSI) van 54, heeft LUNC op technisch gebied genoeg momentum om de komende tijd te klimmen. Met een laag trading volume van $36 miljoen, kan de RSI relatief neutraal blijven, waardoor de indicator weinig zegt over de koers.

Terra Luna Classic koers grafiek
Terra Luna Classic koers grafiek – TradingView

LUNC bevindt zich aan de onderkant van een retracement vanuit de $0,000281 highs in december en zou nog meer momentum te hebben om uit deze retracement te breken. In het geval dat Terra Classic boven de $0,000120 uit kan breken, zouden verdere gains nog mogelijk zijn.

Als LUNC de $0,000110 verliest, dan zou de koers verder kunnen zakken richting de $0,000100 om de support te testen voor een breakdown onder dat niveau.

Op langere termijn blijft de toekomst voor LUNC onzeker. Hoewel de community hard werkt aan het burnen van tokens, is er een beperkte hoeveelheid investeerders die nog interesse heeft in het overblijfsel van de ingestorte Terra Luna blockchain.

Alternatieven voor LUNC met Meer Potentie

Hoe gedreven de community van Terra Classic ook is, de verwachting is dat LUNC nooit echt populair meer zal worden, nadat de instorting van Terra Luna investeerders miljarden heeft gekost. Het is daarom aan te raden om te kijken naar alternatieven die binnenkort veel waard kunnen worden.

Deze kleine crypto’s met potentie zijn nog gloednieuw en kunnen daarom voor een lage prijs worden gekocht. Binnenkort kan de prijs van deze tokens hard stijgen en kun je mogelijk je investering met winst verkopen, of gebruiken voor aantrekkelijke voordelen om extra geld te verdienen.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een erg indrukwekkend project wat binnenkort gelanceerd kan worden is Bitcoin Minetrix (BTCMTX), een mining protocol dat het mogelijk maakt om via de cloud Bitcoins te minen. Met de Bitcoin halving voor de deur staat, is dit een uitgelegen kans om nog BTC te minen voordat de block reward wordt gehalveerd in april.

BTCMTX kan gebruikt worden voor staking, waarvoor je mining credits verdient, die je kunt gebruiken om via de cloud Bitcoins te minen. Naast deze mining credits verdien je passief extra BTCMTX tokens, die naar verwachting met de tijd ook nog eens zullen stijgen in waarde.

?s=20

Je kunt Bitcoin Minetrix kopen voor $0,0134 per token, een prijs die morgen zal stijgen naar $0,0135. Door BTCMTX nu in de presale te kopen voor een lage prijs, kun je kiezen om de token vroegtijdig te staken voor passieve beloningen, al voordat de token op de exchanges komt en kan stijgen in waarde.

 

Smog (SMOG)

Smog is een erg interessante nieuwe meme coin die van plan is om zijn community de grootste airdrop ooit te geven. Door Smog tokens vast te houden en quests te voltooien via het platform zealy.io, kun je het maximale uit deze airdrop krijgen, een airdrop die de grootste ooit zou kunnen worden.

35% van Smog’s token supply wordt uitbesteed aan crypto airdrops, dit betekent dat er meer dan 400 miljoen tokens zullen worden weggegeven. Deze tokens hebben momenteel een waarde van ongeveer $0,045 per stuk, maar kunnen binnenkort een nieuwe All Time High bereiken boven de $0,090.

Doe mee met de Smog airdrop via de officiële website en voltooi quests om punten te verdienen waarmee je nog meer uit de airdrop kunt halen. Je kunt $SMOG kopen via de website en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Koop $SMOG op Solana voor lage trading fees of op Ethereum voor staking, waarmee je extra airdrop punten en $SMOG verdient.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...