Maker van Bored Ape Yacht Club lanceert The Workshop: Efficiënte en innovatieve ontwikkelingen op ApeChain

1208 totale weergaven
yuga-labs

Yuga Labs heeft ‘The Workshop’ gelanceerd, waarmee ze zich inzetten voor efficiënte en innovatieve productontwikkeling in de ApeChain blockchain. 

De aankondiging

Op X (Twitter) heeft de CEO van Yuga Labs, Greg Solano, pseudoniem Garga op X, de oprichting van een baanbrekend intern team aangekondigd:


Dit is de eerste grote stap die Solano heeft gezet sinds hij CEO is geworden in februari. Het nieuwe team heeft tot doel ‘heerlijke shit te creëren, on-chain, snel’, volgens Solano, met de focus op innovatieve productontwikkeling en snelle implementatie op het ApeChain netwerk. 

The Workshop

The Workshop is een initiatief dat is geïnspireerd door de inzet van de Base Layer-2 blockchain door Coinbase. Solano heeft het project gecreëerd om een creatieve en flexibele sfeer te ontwikkelen die vrij is van standaard bedrijfspraktijken. 

In zijn post op X beschreef Solano dat The Workshop bestaat uit een klein team van 13 uitstekende ingenieurs en productexperts die zich inzetten om snel producten met een hoge impact te leveren. Het team zal prioriteit geven aan het gebruik van producten die tractie krijgen en producten die dat niet doen elimineren, als weerspiegeling van een aanpak van snelle en efficiënte innovatie. 

Focus op ApeChain

The Workshop zal producten ontwikkelen en opzetten op ApeChain, een nieuw Ethereum Layer-2 netwerk, mogelijk gemaakt door Arbitrum en ondersteund door Offchain Labs en Horizen Labs. Het programma is bedoeld om het ecosysteem van Yuga Labs te versterken en het gebruik van het ApeCoin token te vergroten. 

Solano merkte bij de inwijding van het team aan veelzijdige ontwikkeling op en zijn rol bij het nieuw leven inblazen van de benadering van Yuga Labs ten aanzien van NFTs, ondanks de recente lastige marktomstandigheden. 

Boost voor ApeCoin

Apecoin is de afgelopen maand met meer dan 57% gedaald, waardoor The Workshop ook een toewijding van Yuga Labs is voor het aanpassen en concentreren op efficiënte en innovatieve productlanceringen en activiteiten. 

Deze nieuwe strategie volgt op een stevige herstructurering in april, die tot doel had processen te stroomlijnen en de creatieve output te vergroten. Terwijl Yuga Labs zich aanpast aan een veeleisender klimaat voor NFT gerelateerde projecten, is The Workshop een bewuste stap om de blockchain ruimte nieuw leven in te blazen en te ontwikkelen. 

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...