Meesterhandelaar is bullish over Solana-memecoin

682 totale weergaven
Memecoin mania: Cardano uit de top 10 van crypto-ranglijsten

De pseudonieme analist Bluntz, die op handelsplatform Bybit de titel “Meesterhandelaar” draagt, is extreem bullish over Solana memecoin Bonk (BONK). Volgens Bluntz zit de memecoin in kwestie midden in een opleving van vijf golven.

Bullish over Solana memecoin Bonk

Bluntz maakt voor zijn analyses gebruik van de Elliott Wave Theory die stelt dat een bullish asset zich beweegt in rally’s van vijf golven. Op basis van die theorie deelt hij nu een grafiek waarin voor BONK een stijging naar 0,000033 dollar op de borden lijkt te staan.

Image

Volgens hem zit BONK in de beste positie voor een “turbo groene” week. En voorspel hij binnenkort een “parabolische” stijging voor de digitale munt. Verder deelt de analist een grafiek waarin hij de prestaties van BONK vergelijkt met die van Pepe (PEPE). Volgens Bluntz ziet het ernaar uit dat BONK zijn hielen laat zien aan PEPE. Dat na het printen van een bullish higher low setup.

Image

“Het lijkt erop dat de leidersfakkel wordt overgegeven van PEPE naar BONK”, aldus Bluntz in commentaar op de bovenstaande grafiek.

Ook bullish over PEPE

Overigens betekenen deze uitspraken over het inhalen van PEPE door BONK niet dat hij bearish is over de kikkermunt. “Ik denk nog steeds dat deze PEPE dip een vierde golf is en een absoluut cadeau voor iedereen die aan de zijlijn staat. Deze gaat met geweld naar boven uitbreken binnenkort”, zo stelt de analist.

Image

Op basis van de grafiek lijkt hij een stijging naar 0,0000013 dollar te voorspellen voor PEPE. Op het moment van schrijven staat er voor PEPE een koers van 0,0000092 dollar op de borden. Wat dat betreft gaat het dus om een stijging van ruim 30% voor de memecoin.

Vandaag gaat het eventjes minder met de memecoins. PEPE staat bijna 10% in het rood en ook BONK doet het met een daling van 11,68% niet goed op dit moment. Wat dat betreft moeten we waarschijnlijk nog eventjes geduld hebben met de memecoins.

Pepe memecoin verwijst naar een cryptocurrency geïnspireerd door de populaire internetmeme Pepe the Frog. Het is een soort “memecoin,” een type cryptocurrency dat is gebaseerd op internetgrappen, memes, of virale cultuur, en vaak niet dezelfde serieuze technische doelen heeft als traditionele cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum.

Lees meer over:
bonkmemecoinspepesolana

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....