MetaMask brengt verbeterde privacyfuncties uit voor gebruikers

3130 totale weergaven

MetaMask, een toonaangevende cryptowallet, heeft nieuwe privacyfuncties geïntroduceerd om de gebruikerscontrole en gegevenstransparantie te verbeteren.

MetaMask verbetert de privacy van gebruikers

Consensys, het bedrijf achter MetaMask, heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om de toestemming, transparantie en controle van gebruikers over persoonlijke gegevens te verbeteren. De wijzigingen zijn bedoeld om meer privacy- en beveiligingsmaatregelen toe te passen voor gebruikers van de diensten van Consensys, inclusief MetaMask.

Belangrijkste privacy-updates

MetaMask biedt nu transparantie in de verwerking van IP-adressen, waardoor het toepassingsgebied wordt uitgebreid en het gegevensbeheer voor gebruikers wordt verbeterd. Gebruikers kunnen nu instellingen configureren om het verzamelen van gegevens te beperken, zoals het gebruik van Virtual Private Networks (VPN’s) en het aanpassen van remote procedure call (RPC) eindpunten.

Nieuwe privacyfuncties

MetaMask heeft nieuwe functies geïntroduceerd waarmee gebruikers beveiligingswaarschuwingen kunnen uitschakelen of inschakelen, tokens en niet-fungibele tokens (NFT’s) automatisch kunnen detecteren en de RPC-configuratie kunnen verbeteren. Deze functies geven gebruikers granulaire controle over hun portemonnee-instellingen.

Gebruikerscontrole en gegevensverwerking

Gebruikers van MetaMask kunnen nu het delen van gegevens met diensten van derden regelen en functies die ze niet nodig hebben uitschakelen. Consensys benadrukt dat zij geen privésleutels verzamelen, persoonlijke gegevens verkopen of financiële betalings- of bankgegevens verzamelen tenzij dit noodzakelijk is voor het leveren van diensten.

Samenvatting

De nieuwe privacy updates van MetaMask zorgen ervoor dat gebruikers hun portemonnee kunnen configureren volgens hun privacyvoorkeuren. Deze veranderingen verbeteren de transparantie en controle, en weerspiegelen Consensys’ toewijding aan gebruikersprivacy en -beveiliging in de Web3-ruimte.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd