Miami verwelkomt tienduizenden Bitcoiners voor het evenement Bitcoin2021

438 totale weergaven

Morgen begint in Miami het grootste Bitcoin festival in jaren. In Florida komen allen Bitcoin OG's samen, en de line-up is indrukwekkend. Gaat dit feel-good weekend nieuw leven in de markt blazen met nieuwe releases en announcements?

Bitcoin 2021

De Bitcoin community kijkt al maanden reikhalzend uit naar het event dat morgen in Miami begint. Gek is dat niet, want er is een indrukwekkend blik met sprekers opengetrokken. De crème de la crème komt bij elkaar om over Bitcoin te praten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Om er een paar te noemen: Michael Saylor (MicroStrategy), Jack Dorsey (Twitter en Square), Cynthia Lummis (senator) en Ron Paul (voormalig congreslid) zijn van de partij.

Uiteraard zijn er ook tal ontwikkelaars die zich laten zien. Van Nick Szabo en Andrew Poelstra en Matt Corallo en Olaoluwa Osuntokun.

Met Robert Breedlove, Jeff Booth, Vijay Boyapati, Alex Gladstein (van de Human Rights Foundation) en Nic Carter zijn ook de bitcoin-denkers volop aanwezig.

Ook qua durfgeld en investeerders zit het evenement niet verlegen, om met Tim Draper en Mike Novogratz maar even twee giganten te noemen.

In totaal zijn er 15.000 tickets verkocht en daarmee is het een van de grootste Bitcoin only events van de afgelopen jaren.

Tal van topics

Ook Nederland is vertegenwoordigt met Aaron van Wirdum. Hij zal op het podium praten over Taproot en de energie-kwestie. Van Wirdum is bekend als host van de podcast genaamd De Bitcoin Show en tevens als technisch schrijver voor bitcoinmagazine.com.

Aaron zal de discussie aangaan met Matt Corallo over de activatie van Taproot en toekomstige soft forks. Later praat hij met Steve Lee over de manier waarop Bitcoin juist groene energie stimuleert.

Er zijn ook enkele primeurs: zo zal Ross Ulbricht zijn verhaal doen, voor het eerst in jaren. De programmeur zit in de bajes wegens betrokkenheid bij de Silk Road darknet-website, waardoor Bitcoin in de beginjaren bekend en berucht werd. BitcoinMagazine.com heeft een interview met de bitcoin-held kunnen regelen.

Op de website kun je de de lijst met sprekers inzien. De main Nakamoto stage zal te volgen zijn via een livestream van bitcoinmagazine.com.

Ook de auto van Rinus 'VeeKay' van Kalmthout is gearriveerd in Miami. Vorige week behaalde hij daar nog de achtste plaats mee in de Indy500.

Livestream #1 - Vrijdag

Livestream #2 - Zaterdag

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
eventmiami