Nieuwe Crypto Meme Frogwifhat Live, Volgende Volgende Dogwifhat Of PEPE?

frogwifhat

Vandaag is de nieuwe Frog Wif Hat token ($FWIF) gelanceerd op de decentrale exchange Uniswap. Het baseert zich natuurlijk op een vergelijkbare meme als DogWifHat, die de hond van Dogecoin een hoed gaf en met de token grote successen boekte.

De koers van Frog Wif Hat wst in de eerste minuten al meteen een stijging van 226% te noteren en iedereen heeft een eerlijke kans gekregen om de token te kopen door het contract adres (0xd298fe9fa71ad553e35997b19af19fb435038521) te kopiëren in bij Uniswap in te voeren.

fwif koers

De coin is op Ethereum ontwikkeld, maar zal op den duur ook gebridged worden naar Solana. Dat houdt in dat ook op andere decentrale exchanges, zoals de Jupiter Dex, de token beschikbaar komt. Hierdoor wordt het een multichain meme coin waarmee het nog meer de aandacht kan verkrijgen.

Wie zitten achter Frogwifhat?

Met de Frogwifhat token wil het team duidelijk het succes van eerdere meme coins als Dogwifhat, Bonk en Smog herhalen. Er gaan dan ook geruchten dat er mogelijk dezelfde oprichters achter $FWIF zitten als bij eerdergenoemde cryptomunten.

Er is al bijna $1 miljoen dollar aan liquiditeit gelocked, dat is goed voor tokens die op deze manier gelanceerd worden. Veel gelockede liquiditeit zorgt er voor dat er geen kans is op een rug pull, waarbij het team achter de token met alle fondsen ervandoor gaat.

Pepe stijgt weer; komt dit door Frog Wif Hat?

De lancering van Frogwifhat is op een uniek moment, vandaag is Pepe, de originele frog meme coin, namelijk ook flink gestegen. Dit kan mede te maken hebben met de lancering van $FWIF, of voor een extra stijging zorgen in de koers van de nieuwe Frog Wif Hat token.

pepe coin koers

De stijging in de Pepe koers is groot, het komt namelijk op een niveau die het al 4 maanden niet aangetikt heeft. Hiermee blijft de koers sterk en staat het nog altijd ver boven de koers waarvoor het gelanceerd werd in 2023. Datzelfde lot kan Frogwifhat de komende tijd ook tegemoet gaan.

De ‘fair launch’ van de meme coin zorgt al meteen voor veel vertrouwen bij investeerders. De volledige voorraad van 1 miljard tokens is beschikbaar gemaakt op de Uniswap exchange en daardoor zijn er dus geen vroege investeerders die met eeng root deel van de tokens we hebben kunnen lopen.

Gaat Frogwifhat naar grote exchanges?

Exchanges als Kucoin, Gate en Bitget hebben een tijd geleden Dogwifhat gelist waarmee de meme coin plots beschikbaar kwam voor een veel groter publiek. Frogwifhat wil dit ook voor elkaar krijgen waardoor de meme coin veel gemakkelijker te traden wordt.

Om op dit moment $FWIF tokens te kopen moet je naar de Uniswap exchange om daar Ethereum of andere ERC-20 tokens in te ruilen voor de meme coin. Op de website van Frogwifhat staat een link waardoor je direct op de goede pagina terechtkomt en je geen zorgen hoeft te maken dat je een namaak te pakken hebt.

Nu naar Frog Wif Hat"}" data-sheets-userformat="{"2":4199297,"3":{"1":0},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Arial","25":{"1":0,"2":0}}">

Lees meer over:
$FWIFfrogwifhatpepe coin

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...