Nieuwe crypto presale Base Dawgz lanceert meme token – wordt dit de grootste crypto stijger in juni?

5204 totale weergaven
basedawgz presale

De Base meme coin markt heeft een marktwaarde van meer dan $2 miljard, maar zou met de toevoeging van de nieuwe Base Dawgz token wel eens flink verder kunnen stijgen. Base Dawgz is vandaag via een presale gelanceerd, waardoor je de kans hebt om tegen een zeer voordelige prijs in te stappen.

Het combineert de krachtige Base blockchain met de bekende honden meme waar 7 van de top 10 meest waardevolle coins op gebaseerd zijn. Naast de Base blockchain is de token overigens ook verkrijgbaar via Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche.

Met de $DAWGZ token kunnen gebruikers gemakkelijk tussen blockchains springen. Dit komt door de technologie die de bekende crypto exchange Coinbase heeft ontwikkeld in een nieuwe Layer-2 blockchain.

Je betaalt op het moment $0,00479 per token, maar er staat een website op de countdown waaruit blijkt dat de prijs over 6 dagen verhoogd wordt in de tweede fase.

Base Dawgz meme coin biedt Share-to-Earn en multi-chain mogelijkheden

Naast de presale is het ook mogelijk om op een andere manier eigenaar te worden van de $DAWGZ tokens. Via het Share-to-Earn systeem wordt de community opgeroepen berichten over de token te delen op hun social media.

Hierdoor kun je punten verdienen die uiteindelijk omgezet kunnen worden naar de Base Dawgz tokens. Voor Base Dawgz zelf zorgt dit systeem voor extra aandacht en hopelijk ook extra traders die $DAWGZ tokens gaan verhandelen.

Voor de beloningen via het Share-to-Earn systeem zijn 15% van het totaal aantal tokens gereserveerd. Er zijn in totaal 8.453.000.000 tokens beschikbaar. Voor de rest zijn de tokenomics als volgt verdeeld: 20% voor presale verkopen, 20% voor staking, 20% voor liquiditeit, 15% voor marketing en 10% voor listings.

Het smart contract van Base Dawgz heeft succesvol een audit laten doen bij blockchain beveiligingsbedrijf Solid Proof. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat er niet gesjoemeld wordt met bovenstaande aantallen. Zo kunnen er ook geen burns of andere aanpassingen aan de code gedaan worden.

Kan de Base Dawgz koers net zo exploderen als $BRETT?

Op de Base blockchain zijn er al een flink aantal voorbeelden van tokens die enorme stijgingen hebben meegemaakt. De lancering van Base Dawgz lijkt dan ook op het goede moment te komen om de volgende Base meme coin te worden die explodeert.

Base meme coins als BRETT, NORMIE en TOSHIE hebben de afgelopen periode al grote stijgingen meegemaakt. Zo kwam $BRETT zelfs boven een marktwaarde van $1 miljard uit.

brett koers

Base Dawgz zal dit succes na proberen te bootsen, waarmee vooral de 11.902% stijging van de $BRETT koers er uit springt.

Gebruik van Base blockchain zorgt voor hoge veiligheid en lage kosten

Base is een Layer-2 blockchain en dit zorgt er mede voor dat de transactiekosten erg laag zijn. Daarnaast zijn er ‘security fees’ die alleen betaald worden wanneer er een bundel van transacties overgezet worden op de Ethereum blockchain.

Alleen de Solana blockchain kent lagere kosten, maar door het gebruik van de Base blockchain heeft Base Dawgz een betere beveiliging en is de token beter gedecentraliseerd.

Daarnaast lijkt de Base Layer-2 chain meer in gebruik bij dApps, decentrale applicaties. Base staat met een totale waarde van $1,76 miljard op een vijfde plek qua blockchains en waarde in dApps

Het dagelijks transactievolume op Base is momenteel nog lager dan Solana, maar de opkomst van de blockchain die nog maar net een jaar oud is, is indrukwekkend. Het volume staat inmiddels al op $320 miljoen, waar Solana op $733 miljoen staat.

Is Base Dawgs de volgende $Brett?

Met sterke fundamenten en het gebruik van de steeds populairder wordende Base chain lijken alle seinen op groen te staan voor $DAWGZ om uit te groeien tot een grote meme coin. Zo kan het $BRETT achterna, een token op de Base chain die al een 100x return on investment opleverde voor traders.

Wordt zelf ook onderdeel van de community van Base Dawgz door tokens te kopen op de website van het project, de X-pagina van $DAWGZ te volgen of je aan te melden voor het Telegram kanaal.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...