Notcoin werkt samen met Helika voor $50M Telegram Gaming Accelerator

2964 totale weergaven

Notcoin heeft een partnerschap aangekondigd met AI-aangedreven analysebedrijf Helika om een $ 50 miljoen accelerator te lanceren die gericht is op het ondersteunen van de volgende golf van Telegram-gebaseerde cryptogames.

Uitbreiding van het gaming ecosysteem

Notcoin, het virale Telegram-gebaseerde spel, is een samenwerking aangegaan met Helika, om de Telegram Gaming Accelerator te lanceren. Dit fonds van $50 miljoen is ontworpen om de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve games binnen het Telegram ecosysteem te ondersteunen.

Ontwikkelaars ondersteunen

De accelerator biedt gamestudio’s, mobiele app-ontwikkelaars en onafhankelijke makers de financiële en strategische middelen die nodig zijn om aantrekkelijke, op Telegram gebaseerde mini-apps te maken. Helika’s CEO, Anton Umnov, benadrukte het belang van dit initiatief door te zeggen: “Helika ziet een enorme kans voor gamestudio’s om te profiteren van wereldwijde gebruikersacquisitie en zich op een dieper niveau met hun gebruikers te verbinden.”

Blockchain-technologie gebruiken

De Telegram Gaming Accelerator zal zich richten op games die werken op The Open Network (TON), de blockchain van Telegram. Deze spellen verleiden gebruikers met eenvoudige gameplay en belonen hen met echte crypto token airdrops.

Notcoin was de eerste die deze strategie met succes toepaste en zijn marktkapitalisatie steeg kort na de lancering tot $ 2 miljard.

Toekomstplannen en doelen

De medebedenker van Notcoin, Sasha Plotvinov, ziet het platform als de “Netflix van sociale, virale games”. Met de nieuwe versneller wil Notcoin een thuisbasis bieden voor het ontwikkelen van concurrerende sociale cryptogames op Telegram.

De betrokkenheid van Helika, die eerder heeft samengewerkt met gamegiganten als Ubisoft en Yuga Labs, brengt een schat aan ervaring met zich mee in het integreren van crypto-elementen in games.

Samenvatting

Met de lancering van de Telegram Gaming Accelerator zijn Notcoin en Helika klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop games worden ontwikkeld en gespeeld op Telegram.

Dit initiatief vertegenwoordigt een belangrijke stap in de richting van het creëren van een bloeiend ecosysteem van crypto-ondersteunde mini-apps, en biedt zowel ontwikkelaars als spelers nieuwe mogelijkheden in de wereld van blockchain gaming.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....