Notcoin wordt met aanzienlijke daling geconfronteerd na beursnotering

3535 totale weergaven

Notcoin, een op Telegram gebaseerde game, ziet zijn crypto token met 55% dalen na noteringen op grote beurzen.

Notcoin (NOT) daalt 50% na airdrop

De prijs van Notcoin (NOT), is meer dan 50% gedaald sinds het noteringen kreeg op bekende cryptocurrency exchanges. De NOT token wordt momenteel verhandeld op $0.01 na een daling van meer dan 50% op het moment van dit schrijven. Het handelsvolume van de token van $1,35 miljard en de market cap zijn gedaald tot $661 miljoen.

Lancering en vroege succes

Notcoin werd gelanceerd op 1 januari en is een web3 gaming project op het ecosysteem van The Open Network (TON). Het werkt binnen Telegram en stelt gebruikers in staat om tokens te verdienen door middel van verschillende activiteiten en een enkele tik. De “mining phase” van het spel eindigde op 1 april.

Het NOT token zou oorspronkelijk op 20 april gelanceerd worden om overeen te komen met de halvering van de Bitcoin, maar het Notcoin team stelde de lancering twee keer uit om ervoor te zorgen dat alles volgens plan zou verlopen.

Beursnoteringen en marktimpact

Verschillende cryptocurrency exchanges, waaronder Binance, OKX, KuCoin en Bybit, kondigden aan dat ze het token aan hun platformen zouden toevoegen. Na deze aankondigingen kreeg Notcoin veel aandacht.

Het begon te handelen tegen een volledig verwaterde waardering (FDV) van meer dan $1 miljard, slechts enkele uren na het debuut van de airdrop op 16 mei.. Ondanks het toevoegen van 35 miljoen gebruikers, daalde de waarde van de token snel na het verdienen van $ 294 miljoen in het eerste uur van de handel.

Wat is Notcoin (NOT)?

Notcoin (NOT) is een play-to-earn token dat is geïntegreerd in de TON blockchain en voornamelijk wordt gebruikt in een op Telegram gebaseerd spel. Spelers verdienen NOT door op een virtuele token te tikken en taken in het spel uit te voeren. Het spel bevat leaderboards, quests en sociale interacties, waardoor een boeiende en virale ervaring ontstaat. Notcoin heeft miljoenen gebruikers aangetrokken en blijft groeien, door gebruik te maken van de eenvoudige maar verslavende gameplay.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....