OKEx voegt 5x hefboom toe, terwijl PrimeXBT de industrie leidt met 100x hefboom

Gesponsorde content – Naarmate cryptovalutaprijzen over de gehele markt consolideren en de huidige handelsrange zich verkrapt, wordt de margehandel steeds populairder bij beleggers die willen profiteren van de kleinere prijsschommelingen.

OKEx verhoogt de maximale hefboom van 3x naar 5x

Een recent voorbeeld van die groeiende trend is cryptocurrencybeurs OKEx, die een 5x hef-boomfunctie toevoegde als een van de opties op haar handelsplatform. De beurs gaf aan dat die verhoging in hefboomwerking een reactie was op de overweldigende vraag. Beleggers bleken bijzonder geïnteresseerd in het maximaliseren van de winst in een periode van afnemende vola-tiliteit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Naarmate de marktvraag naar die margehandel groeit, en de belangstelling voor de cryptomarkt terugkeert, blijken er nieuwe spelers op te staan. En een van die spelers onderscheidt zich van de rest: PrimeXBT.

PrimeXBT street de industrie voorbij met 100x hefboomwerking op alle handel-sparen

PrimeXBT is een 4e generatie cryptovalutabeurs en tradingplatform voor zowel beginners als professionals. Vergeleken met OKEx biedt PrimeXBT twintig keer leverage, met 100x margin trading.

PrimeXBT biedt de hoogst mogelijke hefboomwerking op de cryptovalutamarkt en staat daarmee gelijk met de 100x hefboom van BitMEX. PrimeXBT streeft OKEx niet alleen voorbij met de hef-boom, maar ook doordat het die 100x leverage aanbiedt op alle crypto handelsparen. Bit-MEX blijft daarmee achter, door enkel marge aan te bieden op bitcoin. PrimeXBT handelsparen omvatten uiteraard Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS – oftewel de top van de crypto-valuta op de markt.

PrimeXBT: Revolutionaire functies die elders niet worden aangeboden

Naast die 100x hefboomwerking op alle handelsparen biedt PrimeXBT ook de volgende functies, functies die niet te vinden zijn op traditionele cryptobeurzen:

PrimeXBT: Meer interessante functies te verwachten

Na het nieuws van OKEx, die het hefboomeffect met 5x verhoogde, onthulde een woordvoerder van PrimeXBT dat de beurs hard aan het werk is om extra functies voor te bereiden die de cryp-tovalutamarkt blijvend zullen transformeren.

Naar verluidt zijn de nieuwe functies beter dan welke ook aangeboden op de markt. Op het mo-ment is PrimeXBT nog bijzonder geheimzinnig over wat die nieuwe functies gaan inhouden, maar belooft dat er “zeer binnenkort” meer details worden aangekondigd.

Conclusie

Gezien de marktvraag naar geavanceerde functies, zoals de 100x hefboom op alle handelsparen, mag het geen verrassing heten dat de cryptoindustrie uitkijkt naar de opkomst van PrimeXBT. Zodra het woord zich verspreidt, dat deze nieuwkomer zijn reeds robuuste functie-set uitbreidt met bijzondere nieuwe functies, zullen traders en beleggers op het puntje van hun stoel zitten, uitkijkend naar die grote onthulling.

Lees meer over PrimeXBT

Disclaimer: dit betaalde artikel maakt onderdeel uit van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL geeft geen enkel financieel advies. Bovenstaande informatie is enkel ter educatieve doeleinden. Beleggen en handel in cryptovaluta geschiedt op eigen risico.

Lees meer over:
cryptohandelOKEx

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Bitcoin uitvinder Satoshi in emails: “Fiat valuta schenden het vertrouwen van mensen”

Recent vrijgegeven e-mails van Satoshi Nakamoto vanaf mei 2009 tonen aan dat de uitvinder van...

Nieuws
Analist: Laatste Grote Kans om Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) te kopen Voor Bull Run

Een populaire analist denkt dat investeerders nog één laatste kans hebben om bitcoin (BTC) en...

bitcoin etf Bitcoin
Carson Group Stelt Nu 4 Bitcoin ETF’s Beschikbaar aan Beleggers

Carson Group, een grote vermogensbeheerder, breidt zijn investeringsaanbod uit door vier grote bitcoin ETF's beschikbaar...

Bitcoin lightning netwerk Bitcoin
Bitcoin’s Schaalbaarheidsproblemen: Is het Lightning Netwerk de Oplossing of het Probleem?

Het lightningnetwerk kwam naar voren als een veelbelovende oplossing voor de schaalbaarheidsproblemen van bitcoin, door...

stablecoins Data en Analyse
Marktdominantie Stablecoins Zakt naar Historisch Laag Niveau Sinds 2021

Stablecoins hebben in het afgelopen jaar snel aan belang gewonnen. Deze cryptocurrency's, ontworpen om een...

Lees meer