OKEx voegt 5x hefboom toe, terwijl PrimeXBT de industrie leidt met 100x hefboom

Gesponsorde content – Naarmate cryptovalutaprijzen over de gehele markt consolideren en de huidige handelsrange zich verkrapt, wordt de margehandel steeds populairder bij beleggers die willen profiteren van de kleinere prijsschommelingen.

OKEx verhoogt de maximale hefboom van 3x naar 5x

Een recent voorbeeld van die groeiende trend is cryptocurrencybeurs OKEx, die een 5x hef-boomfunctie toevoegde als een van de opties op haar handelsplatform. De beurs gaf aan dat die verhoging in hefboomwerking een reactie was op de overweldigende vraag. Beleggers bleken bijzonder geïnteresseerd in het maximaliseren van de winst in een periode van afnemende vola-tiliteit.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Naarmate de marktvraag naar die margehandel groeit, en de belangstelling voor de cryptomarkt terugkeert, blijken er nieuwe spelers op te staan. En een van die spelers onderscheidt zich van de rest: PrimeXBT.

PrimeXBT street de industrie voorbij met 100x hefboomwerking op alle handel-sparen

PrimeXBT is een 4e generatie cryptovalutabeurs en tradingplatform voor zowel beginners als professionals. Vergeleken met OKEx biedt PrimeXBT twintig keer leverage, met 100x margin trading.

PrimeXBT biedt de hoogst mogelijke hefboomwerking op de cryptovalutamarkt en staat daarmee gelijk met de 100x hefboom van BitMEX. PrimeXBT streeft OKEx niet alleen voorbij met de hef-boom, maar ook doordat het die 100x leverage aanbiedt op alle crypto handelsparen. Bit-MEX blijft daarmee achter, door enkel marge aan te bieden op bitcoin. PrimeXBT handelsparen omvatten uiteraard Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS – oftewel de top van de crypto-valuta op de markt.

PrimeXBT: Revolutionaire functies die elders niet worden aangeboden

Naast die 100x hefboomwerking op alle handelsparen biedt PrimeXBT ook de volgende functies, functies die niet te vinden zijn op traditionele cryptobeurzen:

PrimeXBT: Meer interessante functies te verwachten

Na het nieuws van OKEx, die het hefboomeffect met 5x verhoogde, onthulde een woordvoerder van PrimeXBT dat de beurs hard aan het werk is om extra functies voor te bereiden die de cryp-tovalutamarkt blijvend zullen transformeren.

Naar verluidt zijn de nieuwe functies beter dan welke ook aangeboden op de markt. Op het mo-ment is PrimeXBT nog bijzonder geheimzinnig over wat die nieuwe functies gaan inhouden, maar belooft dat er “zeer binnenkort” meer details worden aangekondigd.

Conclusie

Gezien de marktvraag naar geavanceerde functies, zoals de 100x hefboom op alle handelsparen, mag het geen verrassing heten dat de cryptoindustrie uitkijkt naar de opkomst van PrimeXBT. Zodra het woord zich verspreidt, dat deze nieuwkomer zijn reeds robuuste functie-set uitbreidt met bijzondere nieuwe functies, zullen traders en beleggers op het puntje van hun stoel zitten, uitkijkend naar die grote onthulling.

Lees meer over PrimeXBT

Disclaimer: dit betaalde artikel maakt onderdeel uit van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL geeft geen enkel financieel advies. Bovenstaande informatie is enkel ter educatieve doeleinden. Beleggen en handel in cryptovaluta geschiedt op eigen risico.

Lees meer over:
cryptohandelOKEx

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...