OKX beloont gebruikers met 100.000 ARB bonus

1451 totale weergaven
OKX herstelt na hack: Versterkte beveiliging voor gebruikers

OKX heeft een nieuwe campagne gelanceerd waarbij Compound-gebruikers worden beloond met 100.000 ARB-tokens. Deze actie is ontworpen om het gebruik van Compound op het OKX-platform te stimuleren.

Gebruikers die in aanmerking komen, kunnen deelnemen aan de campagne en profiteren van aanzienlijke beloningen.

ARB Tokens
ARB Tokens

Campagne voor top USD-handelaren

Daarnaast biedt OKX top USD-handelaren de kans om uitgelichte advertentieplekken te winnen in USDT- en USDC-paren. Deze campagne, die loopt van 1 juli 2024 tot 22 december 2024, biedt handelaren maximale zichtbaarheid en verkeer door hun advertenties drie dagen lang bovenaan de P2P-marktplaats te plaatsen.

Voorwaarden en deelname

Om deel te nemen aan de USD-handelaarscampagne, moeten deelnemers aan strikte criteria voldoen, waaronder het voltooien van minimaal 250 transacties ter waarde van minstens 25.000 USDT in de afgelopen 30 dagen.

Ook moeten handelaren geregistreerd zijn met een geverifieerd OKX-account op KYC-niveau 2​.

Focus op LATAM-verkopers

OKX heeft ook een specifieke campagne gelanceerd voor LATAM-handelaars, waarbij ze kunnen strijden om uitgelichte advertentieplekken.

Dit biedt LATAM-verkopers de mogelijkheid om hun zichtbaarheid en handelsvolume op het OKX-platform aanzienlijk te vergroten​.

Wat betekent dit voor investeerders?

Deze campagnes bieden investeerders een unieke kans om hun handelsactiviteiten te intensiveren en te profiteren van aanzienlijke beloningen en zichtbaarheid.

Door deel te nemen aan deze campagnes kunnen handelaren niet alleen hun winsten maximaliseren, maar ook hun positie in de cryptomarkt versterken.

Waarom nu deelnemen?

  1. Aanzienlijke beloningen: Met de ARB-bonuscampagne kunnen gebruikers directe financiële voordelen behalen.
  2. Verhoogde zichtbaarheid: De campagnes voor USD- en LATAM-handelaars bieden mogelijkheden voor maximale exposure en hogere handelsvolumes.
  3. Marktpositie versterken: Deelname aan deze campagnes kan handelaren helpen hun positie in de competitieve cryptomarkt te verbeteren.

Grijp deze kans

Voor Nederlandse crypto-enthousiastelingen en potentiële investeerders zijn de recente OKX-campagnes een kans die niet gemist mag worden.

Of je nu een ervaren handelaar bent of nieuw in de markt, deze campagnes bieden talloze mogelijkheden om je handelsactiviteiten te verbeteren en te profiteren van aanzienlijke beloningen.

Lees meer over:
OKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...