OKX lanceert nieuwe handelspaar met Hamster Kombat en USDC

481 totale weergaven
|

OKX heeft sinds vanochtend een nieuw handelspaar gelanceerd: HMSTR/USDC. Dit handelspaar zal essentieel zijn voor de handel in Hamster Kombat tokens in Nederland. 

HMSTR/USDC vanaf vanochtend beschikbaar op OKX

OKX, één van de grootste crypto exchanges van Nederland, heeft gisteren een belangrijk bericht naar buiten gebracht: Vanaf 10 oktober 2024 8:30 AM UTC is het handelspaar HMSTR/USDC beschikbaar op het platform. Dit gaat een belangrijke vooruitgang zijn voor zowel HMSTR als USDC.

Hamster Kombat is één van de grootste GameFi tokens binnen het TON-netwerk. Sinds de lancering van het spel is de token enorm populair geworden en wordt er veel in gehandeld. Het totale handelsvolume van de token staat op het moment op ongeveer $105.000, wat Hamster Kombat het grootste GameFi token van het TON-netwerk maakt.

Blijven handelen in HMSTR na MiCA

Eén van de grootste redenen waarom het zo belangrijk is dat dit handelspaar in Nederland beschikbaar is, is dat het handelen in HMSTER beschikbaar blijft in de Europese Unie nadat de MiCA regelgeving van kracht is. MiCA eist van exchanges om stablecoins die niet voldoen aan de eisen te verwijderen.

USDC is de grootste stablecoin die aan de eisen voldoet, op het moment. Dit betekent dat als het zo doorgaat dat handel in USDT, de stablecoin van Tether en tevens de grootste op de markt, niet meer mogelijk gaat zijn in de Europese Unie. Voor de handel in HMSTR is het HMSTR/USDC handelspaar dus enorm belangrijk.

Huidige prestaties van Hamster Kombat

Het token van Hamster Kombat doet het sinds de lancering niet heel geweldig. Ondanks dat het handelsvolume aanzienlijk is gestegen, is de prijs flink gedaald. Op het moment van schrijven is HMSTR $0,003939 waard. Dit is een daling van meer dan 60% ten opzichte van de lancering op 26 september dit jaar.

Echter, HMSTR heeft de marktomstandigheden niet mee gehad. De kans is dus nog aanwezig dat er uiteindelijk een stijging aan gaat komen. Sinds de lancering van het token is de vraag alleen maar gestegen, dus de kans is aanwezig dat we op verschillende beurzen nog meer handelsparen kunnen verwachten die binnenkort lanceren, ook in Nederland.

Lees meer over:
hamster kombatOKX

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...