Onverwachte Donatie: 27 bitcoin via Binance naar Satoshi

Bitcoin Satoshi

Satoshi heeft weer eens een donatie ontvangen. Althans, een adres dat sterk aan de bedenker van bitcoin wordt gelinkt ontving een opmerkelijke transactie. Welke gulle gever heeft dit gedaan? Dat blijft voorlopig gissen.

heeft het Bitcoin genesis adres, bekend als het eerste adres dat een block op de Bitcoin blockchain mined, een onverwachte hoeveelheid Bitcoin ontvangen. Dit adres, dat sterk geassocieerd wordt met Satoshi Nakamoto, de mysterieuze schepper van Bitcoin, heeft een huidig saldo van 99,678 BTC, wat ongeveer $4,3 miljoen waard is tegen de huidige marktprijzen.

Deze recente donatie aan het genesis adres heeft tot speculatie geleid onder. Het genesis adres ontvangt af en toe BTC als een soort eerbetoon van gebruikers, maar de motivatie en herkomst van deze recente transacties blijven onbekend. Dergelijke activiteiten trekken extra aandacht, gezien het symbolische belang van het adres in de geschiedenis van Bitcoin.

Lees meer over:
Satoshi

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...