P2E crypto presale etukTuk bijna ten einde – is deze Notcoin concurrent de beste crypto hype?

2332 totale weergaven
etuktuk presale bull run project

Maandag 8 juli 2024 – Notcoin doet het meer dan goed op de crypto markt vandaag met een stijging van 14% naar $0.01718. Play-to-earn (P2E) game coins doen het goed in de cryptowereld en dat boost e TukTuk ($TUK), de nieuwe P2E Crazy Tuk Tuk mobile game, die gecreëerd is door Notcoin.

Afgelopen week vonden er twee token burn events plaats. Op 4 juli werden er 400 miljoen en op 5 juli zijn er 200 miljoen verwijderd. Dat is een totaal van 30% van de totale $TUK supply. Het burnen van de 600 miljoen tokens zorgt ervoor dat de overgebleven 1,400,000,000 (1.4 miljard) tokens nog schaarster is geworden, wat potentieel extra waarde toevoegt aan de coin.

De tokenomics zijn verdeeld zodat 10% verkrijgbaar zijn in de presale, waarvan 4% voor presale staking, 20% voor power staking en de rest is verdeeld over onder andere marketing, team, project ops en liquiditeit.

De presale duurt nog minder dan een week, wat betekent dat dit je laatste kans is om de tokens te ontvangen tegen de presale prijs van $0.0345.

Tot op heden heeft de presale al meer dan $3,5 miljoen opgebracht. De lancering zal plaatsvinden op de Uniswap decentralizend exchange (DEX) op 16 juli om 11am GMT.

Er wordt liquiditeit gecreëerd en vastgezet, wat de community verzekerd van de inzet van het team voor het succes en de duurzaamheid van het project.

Het team voert ook gesprekken met minstens één gecentraliseerde exchange partner. Dat kan mogelijk resulteren in een notering binnen een week na de DEX-lancering, hoewel dit nog niet officieel bevestigd is.

eTukTuk P2E game

Start vandaag nog met het staken van $TUK en verdien 80% jaarlijks aan rendement

Kopers in de presale hoeven niet te wachten tot na de lancering om hun tokens te staken. Zij kunnen direct beginnen en jaarlijks maar liefst 80% aan rendement behalen.

De staking beloningen worden over een periode van drie jaar uitgekeerd. Waarbij stakers hun beloning en bijbehorende opbrengst kunnen opnemen na een initiële lock-up periode van zeven dagen.

De staking pool groeit bij elke 4,75 $TUK per geproduceerd block op de BNB Smart Chain (BSC).

Het feit dat $TUK een BEP-20 token is, biedt minstens twee aanzienlijke voordelen ten opzichte van concurrenten. Ten eerste is de BSC een zeer efficiënte en goedkope blockchain, wat het bijzonder geschikt maakt voor gaming.

In het spel Crazy TukTuk Taxi moeten spelers door de drukke straten van een Sri Lankaanse stad navigeren, passagiers oppikken en afzetten, en daarbij de native $TUK token verdienen.

De $TUK token fungeert als de in-game valuta, waarmee spelers aankopen kunnen doen, upgrades kunnen betalen en exclusieve content kunnen verkrijgen.

Het tweede grote voordeel van $TUK is dat het op de door Binance gecreëerde blockchain staat. Wat de kans aanzienlijk vergroot dat het een zeer gewaardeerde notering op de grootste crypto exchange ter wereld behaalt.

$TUK tokens BEP-20

De Booming GameFi markt is $11,37 miljard waard en eTukTuk neemt een deel

Volgens HTF Market Intelligence wordt verwacht dat de GameFi-markt tegen 2030 een marktwaardering van $46 miljard zal bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 26%.

Kijkend naar gamebedrijven zoals Axie Infinity, Yield Guild Games, Gods Unchained en Decentraland, schat HTF de waarde van de GameFi-industriesector op $11,37 miljard.

Deze waardering werd echter bereikt voordat het succes van op Telegram gebaseerde games zoals Notcoin werd meegenomen. Notcoin is – of beter gezegd was – een eenvoudig clicker-spel dat miljoenen gebruikers aantrok die speelden om tokens te verdienen. Later konden ze worden ingewisseld voor de $NOT cryptocurrency. Technisch gezien is Notcoin, totdat de nieuwe versie wordt uitgebracht, meer ‘explore-to-earn’ in plaats van play-to-earn.

Sindsdien is het aantal spellen in het Telegram gaming ecosysteem gegroeid. Mede geholpen door de vertrouwdheid van velen in de crypto community met de alomtegenwoordige berichtenapp.

De app transformeert zich nu tot een applicatieplatform door gemakkelijke toegang voor consumenten te bieden en minimale frictie bij productcreatie en uitrol voor ontwikkelaars.

Hoewel TukTuk niet draait op het op Telegram gebaseerde The Open Network (TON), maakt het gebruik van een P2E-model dat dezelfde kapitaalwinst aantrekkingskracht voor gebruikers heeft. Het belangrijkste verschil is echter dat het een sterk element van vaardigheid omvat.

eTukTuk P2E

Volgende generatie P2E-games zoals Crazy TukTuk Taxi legt de nadruk op skills en lol

Oudere generatie P2E-games zoals Axie Infinity en nieuwere modellen van Notcoin hebben gemeen dat ze weinig originaliteit en inspirerend spel bieden. Hoewel Notcoin in zijn tweede iteratie belooft dit te verbeteren, is er weinig zicht op wanneer dat zal worden gelanceerd.

Axie Infinity en andere soortgelijke games werden onbetaalbaar om te spelen en moesten drastische veranderingen ondergaan, maar worstelen nog steeds met het ‘betaal om te winnen’-factor.

eTukTuk vermijd deze problemen door de nadruk te leggen op vaardigheid, lol en plezier.

Spelers beginnen in Sri Lanka maar kunnen vorderen om nieuwe steden te ontgrendelen en hun tuktuks te customizen.

Elke succesvolle rit levert $TUK-tokens op die in het spel kunnen worden gebruikt en ook buiten het spel verhandeld kunnen worden, net als elke andere cryptocurrency.

eTukTuk is door de audit en de game is vandaag beschikbaar op Android en iOS

Het slimme contract van het project is volledig geaudit door SolidProof, wat gebruikers zekerheid biedt over de integriteit en veiligheid.

Koop je $TUK met BNB, ETH, USDT of een bankkaart.

Het is verfrissend om te investeren in een presale-project zoals eTukTuk dat al een product op de markt heeft dat gebruikers aantrekt. Dit vermindert het risico voor potentiële $TUK houders, aangezien het team al bewezen heeft dat ze hun plannen kunnen uitvoeren.

Crazy TukTuk Taxi bevindt zich nog in een soft launch tot het einde van de presale. Zodra de marketing begint, wordt verwacht dat deze game snel populair zal worden in de app-stores.

Download vandaag nog via de Apple App Store of Google Play om je reis als virtuele tuktukchauffeur te beginnen. Koop tijdens de presale een aandeel in het succes van de game.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van het project via hun X (42.000 volgers) en Telegram (8.700+ leden) kanalen.

Koop vandaag nog $TUK in de presale.

Lees meer over:
cryptodexeTukTukTUK

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd