PancakeSwap beloont gemeenschap met 2,4 miljoen ZK-tokens

1565 totale weergaven

ancakeSwap gaat 2,4 miljoen zkSync (ZK) tokens airdropen om zijn community te belonen en de betrokkenheid op zijn platform te vergroten.

PancakeSwap kondigt grote Airdrop aan

PancakeSwap, een toonaangevende multichain decentralized exchange (DEX), lanceert een belangrijk beloningsinitiatief voor de gemeenschap door 2,4 miljoen zkSync (ZK) tokens te droppen.

Dit initiatief begint op 5 juli om 10:30 uur UTC en loopt tot 5 augustus om 10:30 uur UTC. De airdrop is bedoeld om de community te belonen voor hun voortdurende ondersteuning van de zkSync PancakeSwap-implementatie sinds juli 2023.

Voorwaarden en claimproces

De airdrop zal verschillende leden van de gemeenschap belonen, waaronder veCAKE-houders, liquiditeitsverschaffers, actieve handelaren, deelnemers aan de Traverse-campagne, gebruikers van zkSync voorspellingen en stemmers op de zkSync-meter.

Om de ZK tokens te claimen, moeten in aanmerking komende gebruikers hun wallet verbinden met de homepage van het PancakeSwap platform en de instructies volgen.

Alle niet-opgeëiste tokens zullen opnieuw worden toegewezen voor toekomstige ontwikkeling en gemeenschapsinitiatieven binnen het PancakeSwap ecosysteem.

Impact en reactie van de markt

Dit initiatief volgt op de recente mijlpalen van PancakeSwap, waaronder het overschrijden van $ 3 miljard in handelsvolume, het veiligstellen van meer dan $ 5 miljoen in total value locked (TVL), en het aantrekken van meer dan 1,9 miljoen handelaren.

Verwacht wordt dat de airdrop de betrokkenheid bij en groei van het zkSync PancakeSwap platform zal vergroten.

Ondanks de positieve vooruitzichten heeft de ZK-token recente prijsschommelingen doorgemaakt, deels als gevolg van de aanhoudende controverses rond de ontwikkelaar van zkSync, Matter Labs.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....