Passief inkomen met crypto & AI: Zo verdien je geld terwijl je slaapt!

13089 totale weergaven
Passief inkomen met crypto & AI: Zo verdien je geld terwijl je slaapt!

Droom jij ook van geld verdienen terwijl je slaapt? Of misschien wel tijdens je favoriete Netflix-serie? Goed nieuws, want dankzij blockchain-technologie en de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) is dit geen droom meer, maar realiteit!

DePIN: Passief inkomen zonder moeite

DePIN, oftewel Decentralized Physical Infrastructure Networks, is de nieuwe trend in de cryptowereld. Het combineert het beste van twee werelden: crypto en AI. En het mooiste is: je kunt er ook van profiteren, zonder je dagelijkse routine te veranderen!

Decentralized Physical Infrastructure Networks
Decentralized Physical Infrastructure Networks

Hoe werkt het?

Heel simpel: je stelt je computer of smartphone beschikbaar voor AI-taken, zoals het trainen van modellen of het verwerken van data. In ruil daarvoor ontvang je crypto-beloningen. Het is alsof je computer geld voor je verdient terwijl je andere dingen doet.

Vijf veelbelovende DePIN-projecten om in de gaten te houden

 • Oasis AI ($OAI): Dit platform laat je GPU (de grafische kaart van je computer) rekenkracht leveren voor AI-berekeningen. In ruil daarvoor krijg je $OAI tokens. Een mooie kans om vroeg in te stappen bij een veelbelovend project!

  • Starten met $OAI:
   1. Bezoek Oasis AI
   2. Registreer met je e-mail
   3. Installeer de browserextensie
Oasis AI ($OAI)
Oasis AI ($OAI)
 • Grass.io ($GRASS): Met de Grass-extensie verkoop je ongebruikte internetbandbreedte aan AI-bedrijven. Je verdient $GRASS tokens, zelfs als je alleen maar op Instagram zit te scrollen! En met hun uitgebreide referral-systeem verdien je nog meer door vrienden uit te nodigen.

  • Starten met $GRASS:
   1. Bezoek Grass
   2. Installeer de browserextensie
   3. Nodig vrienden uit voor meer beloningen
Grass.io ($GRASS)
Grass.io ($GRASS)
 • Nodle Network ($NODL): Verander je smartphone in een node voor het Nodle-netwerk en verdien $NODL tokens. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en instellen. Zo simpel kan het zijn!

  • Starten met $NODL:
   1. Download de app
   2. Stel je smartphone in als node
   3. Begin met verdienen
Nodle Network ($NODL)
Nodle Network ($NODL)
 • WiFi Map ($WIFI): Deel je graag gratis wifi-spots met anderen? Dan is WiFi Map iets voor jou! Voeg nieuwe hotspots toe, controleer netwerken en test internetsnelheden. En ja, ook hier verdien je tokens voor je bijdrage.

  • Starten met $WIFI:
   1. Bezoek WiFi Map
   2. Installeer de app
   3. Maak een account aan en voeg hotspots toe
WiFi Map ($WIFI)
WiFi Map ($WIFI)
 • IOnet ($IO): Dit platform is de pionier op het gebied van AI-computing. Door een node te draaien, verdien je punten die later worden omgezet in $IO tokens. En ook hier geldt: hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer je verdient!

  • Starten met $IO:
   1. Run een node om punten te verdienen, die later worden omgezet in $IO tokens
   2. Nodig vrienden en familie uit om je inkomen te verhogen
IOnet ($IO)
IOnet ($IO)

Tips voor succesvol ‘farmen’

 • Diversifieer: Verdeel je inspanningen over meerdere projecten om je risico te spreiden.
 • Doe je onderzoek: Verdiep je in de projecten waar je in investeert. Wat is hun visie? Wie zit erachter? Wat zijn de risico’s?
 • Wees geduldig: Passief inkomen vergt tijd en geduld. Verwacht geen wonderen van de ene op de andere dag, maar zie het als een investering in de toekomst.

De toekomst van passief inkomen

DePIN is een relatief nieuwe ontwikkeling, maar het potentieel is enorm. Met de groeiende vraag naar AI-rekenkracht en de opkomst van nieuwe technologieën, zullen er steeds meer mogelijkheden ontstaan om passief inkomen te genereren met crypto.

Dus houd je ogen open en grijp je kans!

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....