Pepe coin klaar voor bullish breakout, nieuwe ATH in zicht – kan PEPE 1 euro worden?

pepe koers

Pepe bevindt zich opnieuw in het nieuws nu de koers van deze bekende meme coin zich steeds dichter richting zijn ATH (All-Time-High) begeeft. Met een bullish patroon op de koers grafiek lijkt het huidige positieve momentum van Pepe coin voorlopig niet op te houden. Kan Pepe coin 1 euro worden?

Pepe coin bevindt zich op het moment van schrijven rond de $ 0,0000088 en is met 1,28% gestegen over de afgelopen 24 uur. Pepe coin heeft daarmee een marketcap van maar liefst $ 3,7 miljard en komt hierdoor ook steeds dichter bij zijn grote concurrenten Shiba Inu en Dogecoin.

De ATH van Pepe coin is $ 0,000009977. Steeds meer crypto experts hebben er nu ook vertrouwen in dat Pepe coin deze waarde in de aankomende dagen of weken kan behalen. Crypto Tony liet zijn volgers op X eerder bijvoorbeeld al weten dat Pepe coin op weg is richting zijn nieuwe ATH.

Kan PEPE 1 euro worden?

De PEPE koers bevindt zich nog altijd boven zijn 20-daagse EMA en dit lijkt er hierdoor op te wijzen dat het zijn opwaartse momentum op de korte termijn vast kan houden.

Daarnaast is de RSI van deze meme coin ook weer aan het stijgen wat erop wijst dat het koop-momentum aan het toenemen is. De RSI bevindt zich op dit moment op 58, wat ook betekent dat er nog genoeg ruimte is voor verdere stijgingen. 

rsi pepe
RSI PEPE stijgt – Bron: TradingView

Bij verdere stijgingen ondergaat de Pepe coin koers weerstand bij het $ 0,0000092 niveau. Bij dit niveau kan er de nodige PEPE geliquideerd worden, iets wat vaak gepaard gaat met een aanzienlijke correctie.

Dit betekent dat Pepe coin mogelijk nog een correctie door moet maken voordat het richting zijn ATH kan gaan stijgen. Om die reden zullen veel investeerders deze correctie eerst afwachten, en in de tussentijd hun portfolio diversifiëren met andere nieuwe meme coins die op de korte termijn aanzienlijke winsten kunnen genereren. Hieronder beschrijven we daarom de beste nieuwe meme coins van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – beste alternatief voor grootste meme coin van de wereld

Investeerders die er nog mee willen wachten om PEPE te kopen zullen hun aandacht kunnen verschuiven naar dit gloednieuwe alternatief voor Dogecoin, genaamd Dogeverse. Dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain oplossing voor Dogecoin en wist hierdoor al snel de nodige tractie te creëren binnen de meme coin community.

De native DOGEVERSE token gaat op meerdere blockchains ontwikkeld worden om deze multi-chain functie te realiseren. DOGEVERSE gaat onder andere beschikbaar zijn op de Ethereum, Solana, Polygon, Base, BNB en Avalanche blockchains. Op deze manier zullen gebruikers ook kunnen profiteren van de beste voordelen van deze blockchains.

Dogeverse gaat viral: €17 miljoen opgehaald, jij bent de volgende?

Het Dogeverse project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 20 miljard van deze tokens zijn gereserveerd voor het staking-mechanisme van Dogeverse. Binnen dit staking-mechanisme kunnen stakers op dit moment een jaarlijks rendement verdienen van maar liefst 62%.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en wist binnen korte tijd zijn doel van $ 13 miljoen op te halen. Dit betekent dat investeerders nu nog maar beperkt de tijd hebben om in te stappen bij dit project voordat de token gelanceerd wordt en mogelijk explosief stijgt in waarde. Tokens kosten op dit moment $ 0,00031 per stuk.

 

Sealana (SEAL) – nieuwe Solana meme coin met aanzienlijk groeipotentieel

Sealana is een uitstekend voorbeeld van een nieuwe meme coin die aanzienlijke stijgingen kan realiseren door het succes van zijn voorgangers. Sealana wordt namelijk net als veel van de goed presterende meme coins gelanceerd op de Solana blockchain. Voorgangers zoals BONK en WIF hebben al laten zien wat mogelijk is op deze blockchain.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1788673546824061024%7Ctwgr%5Ece2a491b807c48fb1c6d3c16d148edbd18379c78%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSealana_Token%2Fstatus%2F1788673546824061024

Sealana heeft een hilarische zeehond als mascotte die de hele dag achter zijn computer zit en World of Warcraft speelt. Hiermee verwijst het subtiel naar het World of Warcraft karakter van een beroemde South Park episode. Deze mascotte wist al snel viraal te gaan, wat terug te zien is aan het succes van de presale.

De presale voor de native SEAL-token werd onlangs pas gelanceerd, maar heeft nu al meer dan $ 500.000 weten op te halen. 1 SEAL kost op dit moment $ 0,022 per stuk. SEAL-tokens zijn te koop met ETH, USDT, BNB, SOL of creditcard.

 

WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin die AI-crypto en meme coin communities samenbrengt

WienerAI is een onlangs gelanceerde meme coin die bezig is om de werelden van AI-crypto en meme coins samen te brengen. Het doet dit door de lancering van zijn AI-compagnon: WienerAI. Deze hilarische mascotte is een teckel (Engels: wiener) die beïnvloed is door AI.

Doordat dit project kan rekenen op ondersteuning uit zowel de AI-crypto als meme coin communities wist het al snel de nodige hoeveelheid vroege investeringen aan te trekken. De presale heeft inmiddels dan ook al meer dan $ 1,6 miljoen weten op te halen.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1789780075640205390%7Ctwgr%5E8e3963fe97f1e4171f856e4edad26ea1d68f8054%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FWienerDogAI%2Fstatus%2F1789780075640205390

Een belangrijke functie van de native WAI-token is zijn staking mogelijkheid. Deze token kan namelijk gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van maar liefst 587%. Ondanks dat dit percentage nog zal dalen naarmate er meer tokens worden vastgezet kunnen vroege investeerders nu optimaal profiteren van aanzienlijke winsten.

De WAI-token kost $ 0,000706 per stuk, maar zal binnen 24 uur, of als de presale het doel van $ 1,88 miljoen bereikt, verder gaan stijgen in prijs. Dit vormt daarmee het beste moment voor investeerders om in te stappen bij dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...