Pepe coin koers op all-time high, stijging van 85% mogelijk – waarom stijgt PEPE nu?

pepe coin

Pepe coin heeft over de afgelopen dagen opnieuw bewezen waarom het een van de populairste crypto tokens is in de crypto markt. De Pepe coin koers wist over de afgelopen week namelijk al meer dan 30% te stijgen en Pepe coin is hiermee overduidelijk de best presterende token van de top 100 cryptos.

Door de recente stijging van Pepe coin is de koers in staat geweest om een nieuwe all-time-high (ATH) te behalen. De koers wist eindelijk een van zijn nullen weg te halen en daarmee voorbij de $ 0,00001 te stijgen. De koers is op het moment van schrijven $ 0,00001068 waard. Zijn vorige ATH lag op $ 0,000009977.

Investeerders vragen zich nu af wat er volgt voor de Pepe coin koers, en of Pepe coin in de aankomende dagen zijn stijgingen voort kan zetten.

Pepe coin koers verwachting – waarom stijgt Pepe coin zo hard?

pepe coin
Pepe coin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De Pepe coin koers is over de afgelopen 24 uur met 21,10% gestegen naar zijn huidige waarde van $ 0,00001068. Hiermee is de Pepe coin koers in staat geweest om uit zijn dalende trend kanaal te breken.

Nu de koers voorbij de psychologische weerstand van $ 0,00001 heeft weten te stijgen lijken er mogelijkheden voor verdere winsten.

De RSI van de Pepe coin koers is van gisteren op vandaag van 51 gestegen naar 72. Dit bevestigt nogmaals de toename in koopmomentum, maar laat ook zien dat er nog iets van ruimte is voordat de RSI een regio van “overbought” in gaat.

Het MACD-histogram van Pepe coin geeft een koopsignaal af met een waarde van $ 0,00000072 en de koers is door zijn recente rally ook tot boven al zijn belangrijke moving averages van zowel de korte als lange termijn gestegen.

De technische fundamenten lijken dus te bevestigen dat verdere stijgingen mogelijk zijn. In dit geval zou de koers gemakkelijk boven de $ 0,000010 uit kunnen blijven. Op het moment dat de koers hier toe in staat is kan er verder omhoog gekeken worden.

De volgende belangrijke weerstand bevindt zich dan bij de $ 0,0000198 van het 1,618 Fibonacci niveau. $ 0,0000198 zou een verdere stijging van 54% representeren.

Pepe coin is echter niet de enige meme coin die de nodige aandacht met zich meebrengt. Onlangs zijn de presales van Dogeverse en WienerAI gelanceerd en deze meme coins wisten al snel de nodige tractie te creëren. Hieronder gaan we verder in op deze veelbelovende meme coin projecten.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw innovatief alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is bezig met een innovatief alternatief voor de bekende Dogecoin. Dogecoin is nog altijd de grootste meme coin van de wereld en Dogeverse kan hierdoor profiteren van een grote community aan investeerders. Dogeverse is echter geen standaard alternatief, dit project is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain versie van Dogecoin.

Het project weet dit te realiseren door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains. DOGEVERSE zal om deze reden beschikbaar zijn op onder andere de Ethereum, Base, BNB, Polygon, Solana en Avalanche blockchains. Het project heeft aangegeven hierdoor ook te kunnen profiteren van betere liquiditeit, waardoor het snellere en goedkopere transacties aan kan bieden.

DOGEVERSE tokens kunnen ook gestaked worden voor een aantrekkelijk passief inkomen. In totaal is 10% van de token voorraad gereserveerd voor deze staking beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van 58%.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en wist in korte tijd zijn doel van $ 13 miljoen te behalen. Hierdoor is de presale zijn laatste fase ingegaan en hebben investeerders nog maar beperkt de tijd om DOGEVERSE tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,00031, voordat de token gelist wordt op exchanges en mogelijk explodeert in waarde.

 

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

WienerAI (WAI) – spreekt aan op zowel AI-crypto als meme coin liefhebbers

WienerAI is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe meme coin die interessant is voor zowel AI-crypto als meme coin liefhebbers. Dit project heeft namelijk een ‘wiener’ hond als mascotte die is beïnvloed is door AI.

Deze WienerAI moet de ultieme AI-compagnon vormen en het achtergrondverhaal van WienerAI beschrijft hoe een wetenschapper deze AI-compagnon in het jaar 2132 ontwikkelt. Door een ongeluk tijdens zijn creatie voegt hij echter het DNA van een hotdog toe, wat leidde tot de hilarische vormgeving van WienerAI.

WienerAI stelt gebruikers in staat om de native WAI-token te staken. Op dit moment is er zelfs sprake van een jaarlijks rendement van maar liefst 544%. Dit percentage zal dalen naarmate er meer tokens worden vastgezet, maar vroege investeerders kunnen nu dus aanzienlijke winsten realiseren.

De presale van WienerAI wist in korte tijd bijna $ 1,8 miljoen op te halen en komt daardoor steeds dichter in de buurt van zijn volgende doel van $2,1 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal de huidige prijs van $ 0,000707 verder gaan stijgen. WAI-tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...