Pepe Coin pumpt 10% in 24u – nieuwe crypto meme lift mee, tikt $600k mijlpaal aan in crypto presale

621 totale weergaven
Crypto All-Stars Presale

De Pepe Coin koers is gisteren met 10% omhoog geschoten in 24 uur tijd, nadat het een bodem bereikte bij $ 0,000007509 en steeg tot een piek van $ 0,000008075. En hoewel PEPE vannacht nog omlaag is gedoken, ligt de koers nog zo’n 2,5% hoger dan 24 uur geleden.

Dit is positief voor een nieuw crypto project die als doel heeft om meme coins zoals PEPE een extra vorm van utility te geven. Investeerders kunnen PEPE namelijk gebruiken om crypto beloningen te verdienen bij Crypto All-Stars ($STARS).

Het veelbelovende project is vorige week live gegaan met zijn presale en heeft in deze korte tijd al meer dan $ 600.000 opgehaald. De reden dat Crypto All-Stars zo snel populair is geworden is zijn nieuwe innovatieve staking feature, die het mogelijk maakt om vrijwel elke meme coin in een gezamenlijke pool te staken voor beloningen.

Crypto all-stars meme

Slimme investeerders maken gebruikt van de crypto dip om tokens zoals $STARS voor een extra lage prijs te kopen. Na lancering van zijn MemeVault is het mogelijk om je favoriete meme coins te staken en beloningen te verdienen, onafhankelijk van wat de crypto markt op dat moment aan het doen is.

Vroege investeerders kunnen hun deel van de 8,4 miljard $STARS tokens opsnoepen tijdens de presale, waarvan al ruim 314 miljoen tokens gestaked zijn. Met al meer dan 500 miljoen $STARS die tijdens de presale zijn verkocht, is er geen tijd te verliezen om ook gebruik te maken van deze mogelijkheid.

De prijs van $STARS is sinds het begin van de presale al drie keer gestegen en zal morgen stijgen van $ 0,0013966 naar $ 0,0014022. Richting het einde van de presale zal de prijs meerdere keren stijgen, voordat de token voor een hogere prijs wordt gelist wordt op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX).

 

 

Verdien crypto staking beloningen met jouw favoriete meme coin

Uit gegevens van DefiLlama blijkt dat de ‘weighted market cap’ van meme coins onder 0% is blijven liggen sinds het eind van juli. Dit is een duidelijk teken dat er nog weinig interesse is in de grote meme coins.

Uit de onderstaande grafiek blijkt dat crypto memes met 24% zijn gedaald in de afgelopen maand, terwijl uit de Narrative Tracker blijkt dat de sector van crypto memes de nummer 7 hardst dalende crypto sector is.

meme coins dalen

Vandaag zien we een lichte opleving voor meme coins, met een 3% stijging in market cap naar $ 39,17 miljard. De grootste crypto stijgers onder de grootste meme coins van vandaag zijn met ruim 5% gestegen, terwijl sommige kleinere meme coins (#100 – #1000) met meer dan 15% zijn gestegen.

En hoewel meme coins nog steeds erg matig presteren in vergelijking met enkele maanden geleden, heeft Crypto All-Stars de mogelijkheid om voor en nieuwe opleving te zorgen in de sector.

Grote meme coins zoals Pepe Coin kunnen nog steeds voor winst zorgen, maar deze winst zou enkel door de staking beloningen van Crypto All-Stars al kunnen worden overtroffen. Daarnaast kan $STARS dankzij zijn lage market cap nog veel harder stijgen in waarde.

De nieuwe MemeVault zal alles veranderen

De meeste meme coins staan bekend om hun volatiliteit, maar ook hun gebrek aan utility. Crypto All-Stars kan aan het tweede punt een einde maken met de komst van zijn MemeVault. Wanneer mensen hun favoriete meme coin kunnen staken voor beloningen, kan de verkoopdruk voor deze meme coin sterk worden verminderd.

De MemeVault maakt het mogelijk om meme coins zoals $PEPECOIN, Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB), Floki ($FLOKI), Brett ($BRETT), Mog Coin ($MOG), Milady Meme Coin ($LAYDS), Turbo ($TURBO), Toshi ($TOSHI), Coq Inu ($COQ), en Bonk ($BONK) samen te staken op een platform.

Je verdient dan beloningen gebaseerd op de totale waarde van je meme coins, die worden uitbetaald in $STARS, de native token van Crypto All-Stars. Deze tokens kun je vasthouden om een extra boost te krijgen tot drie keer zoveel staking beloningen te ontvangen.

staking crypto all-stars verdeling tokenomics

Na lancering van de MemeVault, kunnen investeerders simpelweg geld verdienen door hun meme coins tijdelijk in een deze virtuele kluis te stoppen. Terwijl je gisteren bijvoorbeeld 10% extra kon verdienen met Pepe Coin, kun je door deze token te staken profiteren van stijgingen, maar krijg je ook extra beloningen.

De sterke utility van $STARS kan daarnaast helpen om de waarde van de token zelf te verhogen. De vraag naar deze token hangt af van wat de long-term holders ermee willen doen. Deze holders kunnen zorgen dat er minder tokens in circulatie zijn, waardoor de prijs per token kan stijgen als gevolg.

Het was daarom ook onvermijdelijk dat Crypto All-Stars massaal de aandacht heeft getrokken van zijn eerste investeerders, maar ook van crypto analisten. Een voorbeeld hiervan is ClayBro die in een video op YouTube uitlegt waarom $STARS een grote meme coin kan worden.

Ontwikkelingen als de MemeVault kunnen door experts ook aangewezen worden als de toekomst van cryptocurrency.

Doe vandaag mee aan de presale van Crypto All-Stars en verdien staking beloningen

Net als andere meme coins, kan ook $STARS gestaked worden. Het enige verschil is dat $STARS zijn eigen staking pool heeft, die vandaag al gebruikt kan worden. Het voordeel is dat deze staking pool op dit moment nog een APY van 2340% biedt, deze zal echter snel afnemen naarmate meer investeerders kiezen om te staken.

Je kunt $STARS kopen tijdens de presale en krijgt dan de gelegenheid om deze tokens direct te staken. Je koopt deze token door je crypto wallet te verbinden met de officiële website en ETH, BNB of USDT in te wisselen voor $STARS. Als je geen crypto hebt, is het ook mogelijk om dit direct te kopen met je creditcard.

De token kan niet alleen zelf stijgen in waarde, maar kun je ook helpen om een echte ‘diamond hand’ te worden van jouw favoriete meme coin. Hiermee kun je extra $STARS verdienen, terwijl je kunt kiezen om je meme coin te verkopen wanneer deze stijgt.

crypto all stars wallet connect voorbeeld

De prijs van $STARS zal binnen 24 uur stijgen van $ 0,0013966 naar $ 0,0014022, terwijl de staking APY snel kan afnemen. Daarom is er geen tijd te verliezen om het maximale uit deze crypto presale te halen.

De smart contract van $STARS is door een grondige audit gegaan bij zowel Coinsult als SolidProof, zodat je verzekerd bent dat er geen streken in de code zitten verborgen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Crypto All-Stars te volgen op X en door deel te nemen aan de community via Telegram. Lees in onze Crypto All-Stars koers verwachting hoeveel $STARS mogelijk waard kan worden in de komende maanden en jaren.

 

 

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie hierin is bedoeld ter educatie en reflectie, en dient niet beschouwd te worden als financieel advies. Wij moedigen lezers aan om zorgvuldig eigen onderzoek te doen alvorens financiële beslissingen te nemen.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...