PEPE Koers Pumpt 50%, Is Deze Nieuwe Crypto Meme De Volgende?

Pepe koers pump

De bekende crypto meme PEPE, verraste vandaag de markt met een indrukwekkende pump van 50% in een dag nadat Bitcoin de lucht in schoot, met een 10% stijging naar $56.500 in de afgelopen 24 uur.

Met de gehele crypto markt die vandaag in de lift zit, zou Pepe nog verder kunnen stijgen tijdens een mogelijke nieuwe fase van de bull run. In dit artikel kijken we naar wat PEPE aan het doen is, hoeveel de meme coin waard kan worden en welke nieuwe crypto meme de volgende kan zijn.

PEPE Koers Pumpt +50% – Gaat de Populaire Crypto Meme Verder Stijgen?

De Pepe koers is in de afgelopen 2 uur met +58% gestegen naar $0,000002139, terwijl de koers de komende uren nog verder zou kunnen klimmen. Hoewel de meme coin al boven zijn moving averages lag, is de koers hier vandaag ver bovenuit geschoten. Hierdoor ligt PEPE voor het eerst in 10 maanden tijd in een nieuwe trading range.

Als de koers vanuit hier met iets meer dan +100% stijgt, kan Pepe een nieuwe All-Time High neerzetten boven de $0,000004500. Maar het gevaar op een correctie neemt toe nu de Relative Strength Index (RSI) boven de 87 is gestegen en op een zwaar overgewaardeerd niveau ligt.

Pepe koers grafiek
Pepe koers grafiek – TradingView

Met het huidige momentum dat Pepe heeft gekregen, met dank aan de stijgende crypto markt, zou de koers nog verder kunnen klimmen voordat traders besluiten hun winst op te nemen. Vandaag zou daarom een stijging verder naar de $0,000002500 nog mogelijk zijn.

PEPE verraste vandaag traders en investeerders met zijn bizarre pump, waarvoor geen duidelijke reden is. Maar gezien andere meme coins zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Bonk (BONK) ook zijn gestegen, zou dit het begin kunnen zijn van een meme coin season.

?s=20

De verwachting is dat als de crypto markt blijft stijgen, geld eerst zal stromen naar Bitcoin en grote altcoins, vervolgens grote meme coins en uiteindelijk kleinere cryptomunten met meer risico en meer ruimte om te stijgen.

Pepe zou dit jaar niet alleen een nieuwe All-Time High kunnen neerzetten, maar zelfs naar $0,000005000 of hoger kunnen stijgen. In het beste geval, zou de PEPE koers dit jaar zelfs een 0 kunnen verliezen.

Meme Coin Season Begonnen En Welke Crypto Meme Zal Pepe Volgen?

Als dit de eerste fase is van een meme coin season, kunnen grote meme coins zoals PEPE, DOGE, SHIB en BONK vandaag vooral de aandacht krijgen. Het hoeft dan echter niet lang te duren voordat traders en investeerders gaan kijken naar kleinere meme coins, die meer volatiliteit hebben en daardoor meer wist kunnen opleveren.

Vandaag kijken we naar 3 nieuwe crypto memes, die op dit moment zijn afgeprijsd en binnenkort een influx van volume kunnen krijgen en kunnen exploderen in waarde. Dit zou dan een goed moment kunnen zijn om deze meme coins vroegtijdig in te slaan.

Frog Wif Hat (FWIF)

Frog Wif Hat (FWIF) is een gloednieuwe meme coin die deze week gelanceerd is op het netwerk van Ethereum. FWIF is een parodie tussen DogWifHat (WIF) en Pepe en zou, vooral na de stijging van PEPE, binnenkort kunnen exploderen in waarde.

FWIF heeft een grappige franse kikker als mascotte en heeft kort na lancering al aandacht gekregen van de eerste investeerders. Maar omdat Frog Wif Hat een stille lancering heeft gedaan, heb je de kans om een van de eerste investeerders te worden.

?s=20

Je kunt de nieuwe crypto meme kopen via de officiële website of direct via Uniswap. Momenteel heft de meme coin nog een market cap van iets meer dan $1 miljoen, wat de mogelijkheid biedt voor een stijging van x100 of zelfs meer.

 

Smog (SMOG)

Een meme coin die enkele weken oud is en al veel aandacht heeft opgeëist, is Smog (SMOG), die binnenkort een van de grootste crypto airdrops op Solana zal doen. Ook Smog is de afgelopen week in waarde gedaald, maar lijkt zich nu klaar te maken om weer de lucht in te schieten.

Integendeel tot de meeste meme coins op Solana, weet Smog een sterke positie te behouden en zijn verdere dalingen op dit moment erg beperkt. Dit biedt investeerders die de eerste boot hebben gemist een kans op in te stappen om binnenkort te profiteren van nieuwe stijgingen in de koers.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Door SMOG te kopen en vast te houden, doe je mee met de airdrop en door de token te staken met een APY van 42% en door quests te voltooien, verdien je extra airdrop punten, waarmee jouw deel van de airdrop groter zal worden.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge is een meme coin die uit het tijdperk van Pepe komt en vorig jaar in de lente met x100 is gestegen. Wegens gebrek aan momentum en een vorm van utility, heeft het team besloten de nieuwe Sponge V2 te lanceren. Deze token kan gebruikt worden voor staking rewards voor Play-to-Earn en is de afgelopen weken behoorlijk aan het klimmen in waarde.

Sponge V2 kan via de officiële website worden gestaked voor een APY van minimaal 40%. Terwijl je passief extra SPONGE verdient, kan de waarde van de token ook stijgen, waardoor je dubbel profiteert. Binnenkort zal het team zijn Play-to-Earn game lanceren, waarmee je nog meer tokens kunt verdienen afhankelijk van jouw score.

?s=20

Je kunt Sponge kopen via sponge.vip en staken voor een huidige APY van 187%. Ook SPONGE is vandaag gestegen met een indrukwekkende +9%, dit terwijl de meme coin steeds verder lijkt te klimmen en binnenkort zou kunnen exploderen na de lancering van zijn crypto game.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...