PlayDoge crypto presale behaalt $5,5 mln mijlpaal – beste dog meme crypto voor volgende bull run?

1372 totale weergaven

Play-to-Earn (P2E) meme coin PlayDoge (PLAY) wist ondanks de moeilijke fase binnen de crypto markt al meer dan $ 5,5 miljoen op te halen in slechts enkele weken tijd.

Deze meme coin, die van de iconische Doge meme een 8-bit mascotte maakt, hoopt een leider te worden binnen de meme coin sector.

PlayDoge is echter geen standaard meme coin zonder utility. Dit project introduceert een nieuwe gaming economie die een remake vormt van de bekende Tamagotchi game van de jaren 90.

In het hart van deze gaming economie bevindt zich de native PLAY token, die meerdere in-game functies met zich meebrengt.

PLAY tokens kosten op dit moment $ 0,00617 per stuk, maar zullen in 24 uur tijd verder gaan stijgen naar $ 0,00518 per stuk.

Je zult je dus moeten haasten om je tokens te kopen en makkelijk winsten te realiseren met de volgende meme coin die de crypto markt mogelijk weleens naar nieuwe hoogtes kan brengen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Een revolutie binnen de meme coin markt: PlayDoge

PlayDoge is niet je standaard meme coin, maar een hybride crypto die P2E elementen aanbiedt.

De P2E game die PlayDoge aanbiedt is geïnspireerd door de klassieke jaren 90 game Tamagotchi en stelt gebruikers in staat om zich te begeven in een 8-bit wereld waar ze voor hun virtuele Shiba Inu honden kunnen zorgen in ruil voor PLAY tokens.

In plaats van meme coins alleen in je wallet vast te houden, zijn gebruikers nu in staat om interactie aan te gaan met hun favoriete hondenras.

Door goed te zorgen voor je hond en minigames te winnen kunnen spelers PLAY tokens verdienen. Goede zorg voor hun huisdier kan een gebruiker ook een plek opleveren op de leaderboard van de game, wat extra PLAY tokens met zich meebrengt.

playdoge

De PLAY token onderscheidt zich ook van andere meme coins, aangezien het gebruik maakt van multi-chain functionaliteit. De token is namelijk beschikbaar op zowel de Ethereum blockchain als de BNB Smart Chain.

Spelers kunnen de game gemakkelijk downloaden van de Google Play Store en de App Store zodra de game gelanceerd wordt. Er is dus geen noodzaak om net als in de jaren 90 een speciaal apparaat te kopen.

PlayDoge is in staat om een groot publiek aan investeerders aan te trekken, inclusief vrouwen. Het waren namelijk vrouwen en meisjes die de grootste fans waren van de Tamagotchi games.

Met zijn mix van gaming fun en 8-bit vormgeving lijkt PLAY op de vooravond van een grote stijging te staan.

 

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

PlayDoge excelleert in een fase waarin de markt het moeilijk heeft

De crypto markt heeft recentelijk de nodige volatiliteit ervaren door BTC terugbetalingen van Mt. Gox aan crediteuren en de verkoop van Bitcoin door de Duitse overheid.

Bitcoin is met meer dan 15% gedaald over de afgelopen maand en meer dan 3,4% over de afgelopen week.

Toch is er nu een sprankje hoop ontstaan nadat Bitcoin woensdag ochtend begon met een stijging van 1,63%. Bitcoin is hierdoor weer boven de $ 58.500 uitgestegen.

Als er gekeken wordt naar on-chain data van Bitcoin, wordt het duidelijk dat grote spelers die 10 of meer BTC vasthouden van dit moment gebruik maken om meer Bitcoin te verzamelen. Het aantal vastgehouden Bitcoin door deze whales is nu gestegen naar 16,17 miljoen BTC.

Daarnaast is het aantal stablecoins dat deze whales vasthouden zoals USDT en USDC afgenomen met 5,37% en 1,99%, nog een teken dat er een shift plaatsvindt richting BTC.

De technische indicatoren van de grootste crypto van de wereld lijken ook bullish. Crypto analist Alai Martinez deelde op X al dat de 3-daagse grafiek van Bitcoin een bullish ‘reversal doji candlestick’ afbeeldde, die samen ging met een koop signaal van de ‘TD sequential indicator’.

Maar het is niet alleen Bitcoin die in staat is om te stijgen in een moeilijke fase voor de crypto markt, ook PlayDoge is recentelijk in staat om grote successen te boeken.

PlayDoge was over de afgelopen 3 dagen in staat om meer dan $ 200.000 op te halen aan presale investeringen. Een teken dat investeerders volop inzetten op deze opkomende ster binnen de P2E en meme coin sector.

Drie Shiba Inu meme coins doen het beter in 2024 dan Bitcoin – PlayDoge lijkt de volgende te worden

Ondanks dat Bitcoin vaak gezien wordt als de veiligste optie binnen de crypto markt, bewijst de crypto markt keer op keer dat grote winsten kunnen ontstaan uit onverwachte hoeken.

Als er gekeken wordt naar de meme coin markt, zijn er namelijk winsten terug te vinden van boven de 2.400%.

Meme coins zijn opgekomen met de wereld van internet en de pionier in deze ruimte is Dogecoin (DOGE), een meme coin die is voortgekomen uit de virale 2013 meme waar een Shiba Inu genaamd Kabosu in te zien is.

Deze meme werd niet alleen de meme van het jaar, maar legde ook een fundament voor een heel nieuw genre aan cryptocurrencies.

Wat interessant is aan deze trend, is hoeveel de crypto markt houdt van honden, en met name het Shiba Inu ras.

Op basis van die info is het ook geen verrassing dat meme coins zoals Floki (FLOKI), Bonk (BONK) en Shiba Inu (SHIB) allemaal gebaseerd zijn op het Shiba Inu ras. Deze meme coins zijn niet alleen in staat geweest om bij te blijven met Bitcoin, ze hebben in de eerste helft van 2024 zelfs grotere winsten weten door te maken.

En nu Bitcoin bezig lijkt aan een comeback, zijn het de meme coins die zich ook weer opmaken voor een riante stijging.

Shiba Inu is vandaag al 1,5% gestegen, terwijl Floki al meer dan 3,2% heeft weten te stijgen. Bonk heeft over de afgelopen week zelfs een stijging door weten te maken van boven de 9%.

Bonk koers
Bonk koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Als de geschiedenis zich herhaalt in de tweede helft van het jaar, kunnen we nog een crypto markt pump zien waar het de Shiba Inu meme coins zijn die de leiding nemen.

Om die reden is het een goed idee om de nieuwkomer PlayDoge in de gaten te houden, aangezien deze token weleens kan exploderen vanwege zijn innovatie binnen de meme coin ruimte.

 

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

PlayDoge koers voorspellingen zijn unaniem, PLAY gaat exploderen in waarde

Een functie die de PLAY token veel waarde oplevert, is de staking optie, die op dit moment een APY oplevert van bijna 90%.

Dit zorgt ervoor dat het vasthouden van PLAY tokens in aanloop naar de game lancering een stuk voordeliger is.

Er zijn dan ook al meer dan 210 miljoen PLAY tokens gestaked, waarmee er nogmaals bewezen is dat investeerders vertrouwen hebben in de token van dit project.

Met dit sterke fundament is het ook niet gek dat koers voorspellingen voor de PLAY token indrukwekkend zijn.

De bekende YouTuber ClayBro besprak een aantal van deze voorspellingen voor PLAY.

Onder deze voorspellingen vielen koers waardes van $ 0,01 in 2024 en zelfs $ 0,03 in 2025. Sommige optimistische crypto analisten verwachten zelfs een stijging van x100.

Een mogelijke reden achter deze positieve koersvoorspellingen is het feit dat de PLAY token zich bevindt op de BNB smart chain.

Dit maakt de PLAY token een goede kandidaat voor een listing op Binance, de grootste exchange ter wereld.

Als PLAY gelist wordt op Binance, gaat er een grote instroom van nieuw kapitaal plaatsvinden die de koers van deze prijs aanzienlijk kan helpen. Deze listing zal de PLAY token namelijk toegankelijk maken voor de 200 miljoen gebruikers van de Binance exchange.

Niet investeren in PLAY lijkt dan ook een gemiste kans op grote winsten.

Voor de mensen die deze kans niet willen missen, zijn PLAY tokens te koop op de officiële PlayDoge website. Hier kan je je wallet verbinden en vervolgens PLAY tokens kopen met BNB, ETH, USDT of creditcard.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen, kan je lid worden van de PlayDoge community op X en Telegram.

Investeerders kunnen er daarnaast op vertrouwen dat ze met PlayDoge te maken hebben met een veilig project, aangezien de smart contracts van dit project volledig geaudit zijn door SolidProof.

Stel jouw PLAY tokens nu veilig en ervaar grotere stijgingen dan Bitcoin kan bieden!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Playplaydoge

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...