Podcast #1: een snipverkouden Changpeng”CZ” Zhao (ceo Binance) “Een gedecentraliseerde beurs staat op mijn verlanglijst”

Het lag al langer op de plank maar het is nu een feit: een heuse podcast. Als liefhebbers van onder meer de Bad Crypto Podcast en – hier in Nederland – Satoshi Radio vinden we “online radio” een heerlijk medium om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. We zullen eerst starten met een aantal interviews die op ons Youtube-kanaal staan. Binnenkort is deze show ook te beluisteren bij Spotify. We keep you posted!

Podcast aflevering #1: Changpeng”CZ” Zhao, ceo van Binance

Op 6 juli 2018 was het Techcrunch-event in het Zwitserse Zug, ook wel bekend als “Crypto Valley”. Op het affiche onder meer Vitalik Buterin (op twee verschillende momenten voorzichtig geïnformeerd voor een interview, maar hij dook schichtig weg), Coinbase, OmiseGo, Silicon Valley-zwaargewicht Bill Tai en natuurlijk Changpeng”CZ” Zhao. Vooraf gaf zijn woordvoerder al aan dat hij snipverkouden was en dat hij die eerste dag geen trek zou hebben in een interview. Hij zou ook aanwezig zijn de dag erop, bij de Ethereum meetup. De eerste dag zat er bijna op en de meeste mensen gingen aan de borrel. Ik zat zelf ook aan mijn eerste biertje, keek vanuit het hoge terras van het Theater Casino Zug uit over het Meer van Zug. Onder ons hadden vele badgasten veel waterplezier, het was een stralend mooie dag, toen ineens “CZ” het uitgestrekte, ovale terras in eerste instantie vrij onopvallend betrad. Sportief uiterlijk met opvallende sportschoenen en een stapel visitekaartjes in zijn handen. Al gauw gingen de nodige mensen gretig om hem heen om een praatje te maken en kaartjes uit te wisselen. Binance heeft onder meer een investeringsfonds en dat maakt het voor ICO’s zeer interessant om kennis met hem te maken. Hij liep vrijwel het hele terras en toen greep ik mijn kans om een kort interview te doen. In totaal heeft hij zeker een uur op het terras gestaan en tientallen mensen gesproken. Beluister hieronder het gesprek.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ga naar onze podcastpagina om alle vier afleveringen te beluisteren: Suppoman, Da Hongfei (ceo NEO) en Peter Moricz (ICO-adviseur).

Nog te verwachten in deze podcastserie:

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
BinanceCZ

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...